2. lokakuuta 2009

Suren kerran, ehkä toisen, kasvan ikävästä, kun pakkasukko ei pidä musta, ei vierellesi päästä


Tämmöistä täällä tänä aamuna. Hrr.

Muutenkin on tunnelmat tällä hetkellä vähän pakkasen puolella; mun oli tarkoitus vihdoin nyt viikonloppuna vastata Hanstun heittämään iloiseen syyslistaushaasteeseen, mutta just nyt tämä edessä oleva syksy lähinnä vain ahdistaa. Joten blogin puolella luvassa lähipäivinä todennäköisesti joko lisää hiljaisuutta tai ei ainakaan kaikkein aurinkoisimpia syysajatuksia. Kaiken kukkuraksi aloin eilen töissä keksilakkoon (en ottanut tänään ees perjantaipullaa!), vähemmästäkin hermot kiristyy.

Nyt lisää kamomillateetä.

2 sanoo jotain:

Ilona A. kirjoitti...

Keksejä ja vastaavaa on mun mielestä hyvä korvata esim. (tuoreella) ananaksella ja erilaisilla meloneilla. Mä iloitsen kylmästä vähän siksi, että pääsen käyttämään uusia neulomiani pipoja :) Ja sit tietty pieni rommiloraus kaakaon seassa piristää sekin!

Duussi kirjoitti...

Ilona - totta, herkullisia keksin korvikkeita kyllä on sinänsä helppo keksiä; suurin ongelma tässä onkin ehkä ollut se, miten keksien syömisestä on tullut tapa, joka ihan rytmittää työpäivää (..pelottavaa). Mut nyt on yhtäkkiä jo viikko mennyt ilman keksin keksiä! Pitäiskin ehkä käydä kattomassa onko tuolla kaapissa suklaakeksejä, jos vaikka palkitsis itsensä tästä suorituksesta.. :D

Rommikaakao ja pipomyssyt on kyllä <3 mutta sit en tykkää kun tulee kunnon pakkaset eikä enää voi/uskalla pyöräillä. Siinä matkanteko hidastuu niin paljon.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!