7. lokakuuta 2009

Jag går dit benen bär mig, det ska inte vara svårare än så

Tähän väliin pieni tunnelmapala: musiikkia, joka on kulkenut mukana yli kymmenen vuotta, soinut niin lukioaikoina kuin näköjään aika tarkalleen kaksi vuotta sitten gradutuskailuelämänvaiheessakin. Aika kuluu, parhaat biisit ei. :)

Lisa Ekdahl: Bortom det blå


Elämälle kiitos, tänään on vapaailta. Ohjelmassa Ikea-reissu, Top Chef (aka Top Padma <3) ja ehkä kaakaon juontia. Hyvä.

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Nauti vapaaillasta pupu! Toivonkin, että tulevaisuudessa sulle siunaantus niitä vähän useammin... Meillä uunissa on testireseptin mukaan tehdyt myslimuffinit ja ehkä ohjelmassa klassikko; Uhrilampaat :)

Duussi kirjoitti...

Monsteri - kiva ilta olikin, surrattiin ensin monta tuntia tuolla mööpelikaupoissa (ja saatiin ostettuakin suunnilleen tarpeelliset romppeet) ja sit soffalla TC ja kaakaota. :) Kalenterissa ei tosiaan ole kovin montaa vapaailtaa tonne joulukuulle asti, mut yritän nauttia niistä vähistäkin!

Myslimuffinssit kuulostaa hyviltä, laitas reseptiä jakoon :)

monsteri kirjoitti...

Ja hei, onhan jo kahden viikon päästä vapaailta kun päästään museilemaan ja sitte heti perään vapaa aamu jolloin vois laittaa vaikka skonsseja, pancakeseja tai jotain... :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!