30. syyskuuta 2009

Music, please!

Kas näin sitä palaillaan pätkittäin blogien maailmaan muuttoruljanssin jälkeen! Vanhalle kodille on jätetty haikeat toluntuoksuiset hyvästit ja uuteen pesäkoloon muutettu iloisin, avoimin ja ihanaa kotielämää odottavin mielin. Uudessa sympaattisessa pihapiirissä juoksee niin oravoita kuin lapsiakin, mikäs sen parempaa! :)

Blogihiljaisuus on hyvä katkaista milläpä muullakaan kuin musa-aiheisilla ilmoituksilla, mainioita sellaisia onkin tänään tarjolla ihan kaksin kappalein:


Ensinnäkin sain tossa aiemmin päivällä tekstiviestillä käskyn varata kalenterista yhden perjantai-illan lähes vuoden päästä - 20.8.2010 U2 soittelee Olympiastadionilla ja meikät Monsterin kanssa fiilistelee kentällä! Lipunmyynti alkaa vasta maanantaina, mutta onneksi on keksitty fan pre-salet. ;) Monsterihan näki tuon lempibändinsä kiertueen jo menneenä kesänä Pariisissa, itsellä edellisestä U2-keikasta on aikaa se 12 vuotta, kun herrat viimeksi Helsingissä käväisivät. Siistiä, siistiä!

Toisennakin hilpennyin aika tavalla, kun tsekkasin tänään julkaistut ensi vuoden Euroviisujen kotimaankarsintojen artistit. Ei saakeli, Eläkeläiset! :D

1 sanoo jotain:

Stazzy kirjoitti...

Olàlàlà, tulevat Suomeenkin!
En edes ollu perillä :) Mutta mä olin kanssa Pariisissa, hienoupea konsertti. Kannattaa sijoittaa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!