6. syyskuuta 2009

Voisin viettää juhlapäivää jälleen huomenna!

Onpa ollu ihana synttäripäivä! Nyt oon sitte niinku tjugoåtta gammal stora hängande rumpa, kuten heppu uutta ikävuottani kommentoi. :D


Aamulla heräsin hepun hellään tönimiseen ja siihen, että nenän eteen työnnettiin päivän ensimmäisenä lahjana kirjekuoressa tällainen ihanuus! Tulee niin tarpeeseen.


Sunnuntaiaamiaisen (joka nautittiin olkkarin lattialla, koska huonekalut on tosiaan kaikki jo myyty muuton tieltä pois) jälkeen polkaisin tanssikoululle, hyvin jaksoi treenata pari tuntia näillä herkuilla! Siisti shöy muuten tulossa - esimakua luvassa parin viikon päästä Myllytyksessä :)


Perhepiirin perinteisen synttäri-illallisen paikaksi valikoitui tällä kertaa ihana Bossa. Alkuun juotiin cavaa ja syötiin maailman parhaita maniokkilastuja (nää olis meikäläiselle sellasta aution saaren ruokaa), pääruoaksi valitsin mm. mangokastikkeella ja fenkolilla piristetyn turska-annoksen - ja mun jälkkäricaipirinhalasi oli koristettu säihkyvällä tähtisadetikulla! Juhlan tuntua!


Mielettömän ihanat lahjatkin sain! Isiltä Taf Taf -projektissa syntynyt kierrätyspussukka (jonka sisältä löytyi hiukan kahisevaa), isin naisystävältä Emma Salokosken & Ilmiliekki Quartetin uusi ruotsinkielinen levy ja äitiltä Kanteletar.


Synttäri-illan päätteeksi leipaisin vielä pellillisen myslisämpylöitä, mums. Aika hyvät hei tulikin näin 28-vuotiaan taidolla!

Huomenna ei valitettavasti enää vietetä juhlapäivää, luvassa töitä ja treenejä ja vähän vielä lisää töitä. Mutta kyllä mää tämän viikonlopun ilonpidosta sen verran energiaa taas sain, että eiköhän sitä yksi pitkäkin maanantai selätetä! ;)

4 sanoo jotain:

HK kirjoitti...

Onnea syntymäpäivään näin sen kääntyessä iltaan! Mä luen sun tanssielämästä ihan superkateellisena, oi jospa joskus kun lapset kasvaa pääsisi taas treenaamaan. Oi oi, kyl viel joskus...

Mari kirjoitti...

Onneaonnea!

Tiia kirjoitti...

ONNEA! Kivalta kuulostanut synttäri. :) Caipirinha on nannaa! :D

Ilona A. kirjoitti...

Krokotiili Gena rulettaa :) Onnittelut vähän myöhässä, 28 on aika hyvä ikä kyllä.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!