7. syyskuuta 2009

Kun katsot molemmilla silmillä on vain tanssi ei mitään muuta, mutta päästäksesi sinne sinun on kuljettava loputtomat kilometrit

No huh, kyllä sitä viikonlopulta saatua energiaa tänään on tarvittukin, on ollu monella osa-alueella aika kurja päivä. Iltaa kohti fiilikset on silti olleet paranemaan päin, vielä jaksaa pari tuntia tehdä tehokkaasti töitä.. mut ensteks hiukan kuulumisia ja kaunista musakkia tänne blogin puolelle!

Synttärijuhlinnan lisäksi viikonlopun tärkein energiapaukku oli lauantain kolmetuntinen audition-rykäisy ensi kevään SM-kisajoukkueisiin. Rankka mutta hauska päivä - ja palkintona paikka kaikkiin kolmeen joukkueeseen joihin hainkin! :) Pääsin mukaan nykypienryhmään, showpienryhmään ja showmuodostelmaan, luvassa kolme tosi erilaista biisiä kahdelta eri koreografilta. En nyt oikein edes pysty selittämään miten innoissani olen! Jejejee, Oulu kutsuu ens kesäkuussa!

Maanantai-illan tuutulauluna hurjan kauniin italiattaren hurjan kaunis kappale (johon oli pari kautta sitten SYTYCD:ssä se hurjan kaunis tanssikin). Buona notte!

Elisa: Dancing

1 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

Ui jui, Ouluun! Jos vaan ehditään, niin nähdään!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!