14. heinäkuuta 2009

Nie mówię po polsku

Puola on nyt nähty, palailtiin kotiin eilen illalla. Huippu reissu oli! :) Matkaraporttia luvassa myöhemmin tällä viikolla - heppu ehti jo häipyä loppuviikoksi kaverinsa mökille auttamaan katon rakentamisessa, joten meikä kesäleskeilee.. uskon, että ehdin rommiteen ja mojitojen nauttimisen lomassa myös hiukan blogata. ;)

Matkan tarkoituksena oli lähinnä syöminen, juominen ja yleinen pällistely, ei suinkaan shoppailu, mutta silti yllätyin miten vähän ostettavaa lopulta tarttui mukaan! Tämmöiset tuliaiset toin itselleni:


Niken perus-sporttisandaalit. Myös Merrell-outletistä olisi saanut vastaavanlaisia halvemmalla kuin Suomesta, mutta ne ei olleet oikein kivoja. Nämä on! Hintaa oli euroissa reipas parikymppiä.


Sephorasta kasvovettä ja kookossuihkugeeliä. Hätäiset ostokset, kun muu porukka odotteli ulkopuolella - selvisin kaupasta ulos ehkä ennätykselliseen kolmeen minuuttiin!


Karkkitehtaalta enkkulakuja ja värikkäitä kovia jugurttijuttuja. Matkalta tulikin ostettua ensimmäiset karkit yli pariin vuoteen! Tälleen salakavalasti se lakkorikkurius etenee: aluksi en syönyt lainkaan vaikka tarjottiinkin, jossain vaiheessa aloin syödä tarjottaessa ja nyt matkalla menin ja ostin namuja pitkästä aikaa ihan omalla rahalla. Täytyy kyllä peruuttaa heti (siis tietysti heti näiden pussien tuhoamisen jälkeen) pois karkkivaihteelta, muuten menee taas suklaalevy päivässä ennenku huomaankaan - etenkin kun tuo henkilökohtainen terveyspoliisini ei tällä viikolla ole vahtimassa! :D

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!