8. heinäkuuta 2009

You live, you learn

Hienoa tää lomailu, kun saa valvoa yhteen ja nukkua yhteentoista. Hienoa ja näköjään opettavaista myös - vasta keskiviikossa mennään, ja jo olen kasvattanut henkistä pääomaani aika tavalla!

Kotona olen oppinut että
  • lomapartaisen vähän pelottavan näköisen miehen ei kannata iskeä huvitusmielessä silmää viiden kuukauden ikäiselle poikavauvalle - poikavauvaa ei huvita vaan itkettää, paljon
  • aamukaakaota varten keitettävää maitoa kannattaa vähän vahtia ettei se kiehu yli (tuloksena sotkua ja äkäinen heppu)
  • jäätelön seassa olevia aprikooseja ei kannata yrittää halkaista lusikalla puoliksi koska ne todennäköisesti singahtaa jäätelöt mukanaan pitkin sohvaa (tuloksena tästäkin sotkua ja äkäinen heppu).
Riku Lehtopolun tanssitunneilla olen oppinut että
  • tanssin tekniikka on henkinen tila
  • pitää hengittää sisään ja ulos, sisään ja ulos, koska jos hengittää vaikka kaksi kertaa ulos niin sitten kuolee
  • jos unohtaa hengittää kokonaan niin sittenkin kuolee.
:D

Viiden illan ihana jazz- ja nyky-tiivari on siis ohi, byääh! Kroppa tosin kiittää päästessään rääkin jälkeen hiukan lepäilemään - tänään jouduin jättämään viimeisen puolitoistatuntisen väliin, kun lonkat sanoivat sopimuksen irti kesken treenin. :( Kurssi pidettiin Mona Koivusen studiolla, joka oli itselleni uusi paikka, mutta Rikun vierailutunneille menen varmasti syksylläkin.

Eri huippu opettaja ja tanssija! "No Jorma kerranki kerto että" -juttujen ja kiehtovien kielikuvien määrä paljasti, että Uotisen kanssa on tehty ilmeisesti enemmänkin yhteistyötä. Sain tunneilla paljon hyviä korjauksia - ja yhdet jopa yllättävän ylitsevuotavat kehut, kun tein yhden liikkeen ihan vahi toki tahallani niin kauniin hallitusti, että koko treenisalin tunnelma kuulemma yhtäkkiä pysähtyi ja kohosi kattoon.. tai jotain. :D

Musafriikkinä olin enemmän kuin iloinen monista ei-niin-itsestäänselvistä mahtavista biisivalinnoista - vai mitä sanotte esim. tästä seuraavasta jazztuntien lämppäbiisistä! Tanssahtel! :)

David Grumel feat. Billie Holiday: D'Jazz Tribute

1 sanoo jotain:

Sophia kirjoitti...

Haha, repesin tuossa hengittämiskohdassa, kun oli jo aprikoosien aiheuttama hymyilytys päällä. :D Jospa puhuikin Jorma Elosta...? ;)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!