25. huhtikuuta 2009

Perjantai kuvina

Mää ku aina tykkään lueskella niitä semmosia päivä bloggaajan kanssa -postauksia, ni ajattelinpa kokeilla itsekin. Tässä siis vähän eilisen kuulumisia tärähtäneiden kuvien muodossa! :)

Kelloradio pärähtää soimaan tässä huushollissa aamuisin 7:00. Heppu nousee yleensä heti uutisten jälkeen, mutta itse joudun availemaan silmiä ainakin kymmenen minsaa ennen kuin kykenen mönkimään pystyasentoon.

Aamupalaksi riittää kotona lasi mehua ja myslillä terästetty jugurtti, teen voileivät aina mukaan töihin. Olen ehdottomasti aamiaisihminen, mutta ennen kahdeksaa ei ruoka oikein maistu.

Haha päivänasu! Olkaa hyvät, tukehtukaa nauruun niin heppu ei ole yksin. :D Miten ne muotibloggarit sen tekee? Eihän tosta saa mitään selvääkään. Mustaa mustaa mustaa. Ja musta takki ja mustat prätkäsaappaat ja musta eipäs kun tummanvioletti kaulahuivi. Ja tyylikäs aamufleda.

Duunitalossa on kevyesti Turun hienoin porraskäytävä! Tota tulee kyllä ikävä, jos työt loppuu elokuussa.

Perjantaityöpäivä katkesi mukavasti, kun treffasin Fifin Blankossa lounaan merkeissä. Kyllä maistui lohi ja pestoperunat siinä auringonpaisteessa iloisessa seurassa! Terassikausi korkattu! ;)

Iltapäivällä töiden ja kauppareissun jälkeen ehdin pyörähtää kotona sen verran, että hoilotin keittiössä hepun iloksi uuden hianon radion tahtiin vähän Backstreet Boyssia ja Abbaa. Ja tiskasin, sitä heppu arvosti enemmän.

Kuudeksi tanssimaan, show-tunnilla treenattiin kevätnäytösbiisiä. Ketkun vetkun! Pyörä kävi männäviikolla keväthuollossa, nyt tonne ajaa suhauttaa vaan joku hitsi viis minsaa.

Illalla juhlistettiin hepun opinnäytetyön kansitusta juhlapizzalla (ohutta toscanalaista salamia, puhvelimozzarellaa, herkkusieniä, tomaattia, parmesan- & muuta juustoraastetta, basilikaa - sipulit unohtui!) ja herkku-Masilla. Katsottiin Jesus Christ Superstar (en vaan osaa katsoa musikaaleja normaalisti sohvalla makoillen, huomasin koko ajan hytkyväni hiukan etukenossa) ja edellisen illan Lost. Perfect.

Jälkkäriksi oli noita söpöjä (ja sikakalliita) makarooneja! Eli macaron-leivoksia. Ja vähän valkkaria kylkeen. Sitten simahdin.

Olikin aika kiva päivä eilen! Tästä päivästä jos olisin ottanut valokuvamuistoja, kameraan olisi tallentunut uusi anoppila, banaani sekä kivusta klenkkaavia ja ärsytyksestä itkeviä tanssijoita. Ehkä parempi, että kuvasin eilisen. :)

4 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Ihana perjantai, täytyy myöntää. Ja tuo radio! Olen Tivoli-radiota jo jonkin aikaa haikaillut, mutta en oikein osaa päättää mikä malli sitten ois paras; ku sellanen pieni pystymalli ois niin kätsy ottaa piknikeillekin (kun niitähän on niin usein, heh) mukaan, mutta tuollanen niinku teillä, mutta kiiltävän valkoisena huutelee mun nimeä kanssa :)

Ihanaa kohta alkavaa sunnuntaita, pupu!

Nuori Nainen kirjoitti...

Tämmöset postaukset on omiakin suosikkeja, kuvista kun välittyy niin vahvasti tunnelmat ja fiilikset! Ihanan näköinen perjantai. Ja melkoisen hulppean kaunis porraskäytävä tosiaan.

Fifi kirjoitti...

Hui, hirmuinen lounaskuva! :D Tosi kiva postaus, mä saatan napata ideasi jonkun ajan päästä kuten uhkasin. Terkut aurinkoisesta Helsingistä, kotiuduin juuri!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus. :) Kuvia on aina mukava katsella ja sen olen vasta itsekin alkanut blogini kanssa huomata eli kovassa yrityksessä on ainakin.

Meillä on myös nuo Ajatus-lakanat eli pandaa. :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!