15. maaliskuuta 2009

Kello kuuden taukopablo

Phuhh. Taas aamusta iltaan töitä sunnuntaina.. no, mitäs liehuin koko eilisen päivän kenkäostoksilla (they're mine!), tanssitunnilla + treeneissä ja illalla vielä Indimassa karmeaa ähkyä hankkimassa. Tulin jogurtti-sipuli-valkosipuli-rusina-cashewpähkinä-kanakastikkeesta niin täyteen, ettei edes mangolassia mahtunut jälkkäriksi. (Heppu sen sijaan rohkeena poikana tilasi vodkalla terästetyn kananmunalta haisevan suolaisen lassin, josta pillillä imaisemani siemaus pääsi välittömästi kolmen kärkeen hirveimpien makuelämysten listalle. Parempi pysytellä jatkossakin niissä mangoversioissa.)

Niettä kun eilen meni päivä kaikkeen muuhun, tänään on paahdettava. Pieniä breikkejä toki täytyy työnteon lomassa pitää, ja tässä kohtaa kuvioon astuu kolme vuotta sitten italian proseminaarityötä kirjoittaessani lanseerattu termi taukopablo = kirjoitustauko + I'm Over You Pablo. Pienet humpat tähän väliin ja sitten taas työn kimppuun! :)

DJ Slow feat. Teemu Brunila: I'm Over You Pablo

2 sanoo jotain:

rraisa kirjoitti...

Tuo biisi on ihan kuningaskamaa! Huippua, että joku muuki sen muistaa. Eikös se ollu jonku höpöhöpöleffan soundtrackille tehty ja Veli soitti sitä paljo Äxällä...

Duussi kirjoitti...

Rraisa - jes, muitakin taukopablon ystäviä! :D Loistava biisi tosiaan, harvemmin missään kuulee. Muistelen järkyttyneeni kun rakas Pablo pärähti soimaan jossain Levottomissa, muista leffayhteyksistä en tiedä?

Lähetä kommentti

Sano sää kans!