3. joulukuuta 2008

Yeah you and me we can ride on a star

Oi oi oi! Jos joulukuun budjetti antaisi yhtään myöten, kävisin saman tien hakemassa kotiin tänään Suomessa julkaistun Take That -uutukaisen The Circus! Levyllä kelpaisi juhlistaa vaikkapa tuota aamulla saatua ikiomaa Y-tunnusta. :) Nyt ei kuitenkaan auta kuin odotella joulupukkia - toiminimen rekisteröinti nielaisi 65 euroa jo valmiiksi tyhjästä lompakosta (kuukausipalkkani tosiaan kaipaa seurakseen friikkuduuneista saatavia lisätienestejä). Jouluun asti ollaan siis YouTuben armoilla: odotusta tahdittaa levyn ensimmäisenä sinkkuna julkaistu Greatest Day, jonka sovituksessa olen muuten kuulevinani aavistuksenomaisia Coldplay-viboja.

Siis jumaliste ihan pöhköä, miten tuohon bändiin voi olla ihan yhtä hurahtanut vielä (tai pikemminkin taas?) kaikkien näiden vuosien jälkeen. Aika eri tavalla toki kuin silloin pienenä - kiesus niitäkin aikoja, kun TT-raapustuksilla koristeltujen kirjekuorten päällä luki oman sukunimen sijaan Williams. :D Vuosia on ehtinyt matkan varrella karttua sekä itselle että herroille, joten nyt suhteemme perustuu aikuismaisen hillittyyn ihailuun.. not. IIIIK!

Lisäys joululahjatoivelistaan: Take That Suomeen keikalle ens vuonna pliis! Pyörtyil!

3 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, mie olin kans joskus Take Thatin perään teininä (ja ihan ekaksi tietysti Nyykkäreihin xD). Sit ysärin lopulla vielä enemmän Boyzoneen ja Ronaniin. Nyt pari viikkoa sitten kuuntelin jotain biisejä ja mietin, että miksi tämä ei kolahda enää yhtään. Kävi siis päin vastoin kuin sulle. :p

Duussi kirjoitti...

Tiia - niin, vaikea sanoa miten paljon tykkäisin nyky-TT:stä, jos ei olisi taustalla tuota hillitöntä teinifanitusta. Uudetkin biisit kuulostavat hyviltä (ja äijät muuten näyttävätkin aika hyviltä) varmasti osittain juuri yhteisen menneisyyden ja sieltä kumpuavan nostalgian ansiosta..? Mutta oikeestaan en halua edes alkaa eritellä asiaa, diggaan ja sillä hyvä! ;)

Pete P. kirjoitti...

Joo, siis Take That tekee nykyään parempaa pianomelankolianostatusmusiikkia kuin esim. Keane tai Snow Patrol. Aika jännää sinänsä.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!