4. joulukuuta 2008

Oi umppari umppari! Miksi olet umppari?

Eilen se taas alkoi: joka akan lempihömppä Unelmien poikamies Nelosella keskiviikkoisin klo 20!

Naisia tällä vissiin sadannella kaudella hurmaa umppari Brad Womack, joka ei promokuvan perusteella kyllä sykäytä pätkän vertaa. Kun ei siis tarvitse sohvalla itse haaveilla mustasukkaisena pääpalkinnosta :D voin rauhassa heittäytyä viihtymään itkukohtausten, omituisten ryhmätreffien ja naikkosten yhteenottojen parissa. Romantiikan ja hattaroiden ylimpänä ystävänä toivon tietysti, että tosilempikin leimahtaa; ei vaan taida sarjan historiassa kovinkaan montaa pitkäikäistä paria olla..

Eilinen aloitusjakso odottelee vielä digiboksilla, mutta ehtikö joku sofistikoituneista lukijoistani jo tutustua uuteen umppariin? :)

5 sanoo jotain:

Sandy kirjoitti...

Katsoin tänä aamuna! Ei oo tuon kummempi livenäkään, tuolla samalla naamalla veti homman alusta loppuun. Jäi vähän plastinen vaikutelma.

Kovasti yrittivät naiset tehdä vaikutusta mitä ihmeellisimmillä tempuilla. Ei kai se ennen ihan tuollaista ole ollut. En spoilaa sen enempää, tiiät kyllä sitten! Ekan jakson suosikkini oli tyttö, joka oli erityisen vaikuttunut Bradin kiltteydestä. :D

Anni kirjoitti...

Oi kyllä! Otin itse kans talteen ja katsoin eilen illalla, miestä huvitti suuresti.

Brad oli ladonoviharteinen pökkylä jonka kommentit naisille esittäytyessä oli luokkaa "your name is beautiful". Naiset oli uskomattomia, yksi esitteli yhteenkasvaneita varpaitaan Bradille hurmausmielessä. Aika monella oli muovitissit.

sandy, mua huvitti myös suuresti se kiltistä Bradista tykännyt tyttö. :D

Duussi kirjoitti...

Hih, mahtavaa! En malta odottaa että huomenna ehdin vihdoin katsoa tuon. :)

Kaisa kirjoitti...

Sanon vaan, että kannattaa seurata. Loppuratkaisu on vähintäänkin skandaali! :) Tuli nimittäin tuijotettua ko. kausi kesällä muilla mailla..

Duussi kirjoitti...

Kaisa - loistavaa! Umppari-skandaalit on elämän suola! :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!