5. joulukuuta 2008

If I were a boy

Ollapa mies, ei tarvitsisi kärsiä kerran kuussa tällaista kun SATTUU tiedättekö. En tiedä, miten paljon tässä pitäis ottaa lääkettä, että olo normalisoituisi, mutten uskalla nyt vetää pillereitä simahdukseen asti kun pitäis vähän töitäkin pystyä tekemään.

Sen vain sanon että AAAAGHH.

Harmittaa, etten tajunnut erikseen pyytää eilen akupunktiossa neuloja hillitsemään myös tätä kipuilua, jonka kyllä hyvin tiesin olevan tulossa. Eilen sain siis hieronta- ja akuhoitoa alaselän lisäksi alkuviikosta nokkiinsa ottaneeseen jalkaan, tuntuu jo paremmalta tänään! Ja syytä onkin - illalla viimeinen läpimeno ennen ensi viikon näytöksiä, ja sen jälkeen kauan odotetut tanssityttöjen pikkujoulut! Parti partii!

Samalla jakoon vinkki perinteisten parin euron pikkujoululahjojen kanssa tuskaileville: juoneen tulee hiukan twistiä, kun kaikki ostavat oman etunimensä alkukirjaimella alkavan lahjan. :)

2 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

Viime vuotisissa pikkujouluissa käytetimme ystävien kanssa myös tuota vinkkiä. Sain ilmapalloja Iidalta. Tänä vuonna rajoituksena on ollut itsetekemä tai kirpparilta ostettu. Täällä uskallan ennen iltaa paljastaa, että kokkasin iskän ihania suolapähkinöitä (http://vegemisia.blogspot.com/2008/09/iskn-ihanat-suolaphkint.html) ja paketoin ne kirpparilta hankittuun sievään purkkiin.
Jänskättää mitä muiden paketeissa on.

Hyvei pikkujouluja ja läpimenoa!

.Nekku. kirjoitti...

Anteeksi nyt etukäteen, jos joku karsastaa julkista menkkakeskustelua. Julistan evankeliumia, sillä olen itsekin KÄRSINYT kuukautisista monta vuotta, mutta en enää. Kuukautiseni katsos lakkasivat tulemasta tykkänään (!), kun vaihdoin pillerimerkkiä kesällä. Olisin vaihtanut jo monta vuotta sitten, jos olisin tiennyt, että tällainen vaihtoehto on olemassa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!