2. joulukuuta 2008

Raudat tulessa

Tuommoisia on täällä täytelty tänään! Seuraava aika Potkuriin on varattu heti huomisaamuksi, kaikella todennäköisyydellä olen jo ennen päivän valkenemista yhtä Y-tunnusta rikkaampi. Omalta tuntuva toiminimikin puljulle löytyi vihdoin kaiken pähkäilyn ja pyörittelyn jälkeen, peukut pystyyn että ehdotus menee läpi - samaa nimeä ei ainakaan rekistereistä löydy.

Nyt vaan äkkiä seuraavat vaalit ni pääsis jo äänestämään sitä tehokkaiden elämässä onnistujien ja reippaiden yrittäjäihmisten Kokoomusta!

Sori, tänään on ollut vähän huono päivä. Tehdäänpä yksi uudenvuodenlupaus jo näin etukäteen: lupaan olla möläyttelemättä tyhmiä poliittisia "vitsejä", koska a) en todellakaan ole tarpeeksi inessä politiikassa voidakseni puhua siitä yhtään mitään, saati vitsailla siitä ja koska b) se nyt vaan on tyhmää, etenkin ihmiseltä joka pitää itseään jonkin sortin sivistyneenä punavihreänä humanistina.

Niettä mölyt mahaan ja glögiä päälle! :)

5 sanoo jotain:

Ilona kirjoitti...

Mua auttoi tuossa "yrittäjäksi" heittäytymisessä starttiraha, jota sain ekat puoli vuotta. Oli aika huoleton olo sen suhteen, että jos ei töitä koko ajan ole, niin joku tulonlähde kuitenkin. Tein opiskelun ohessa freena töitä verokortilla ja sitten valmistumisen kynnyksellä (puoltoista vuotta sitten) otin toiminimen. Ei mulle kyllä kukaan ns. oikeita töitä ole tarjonnutkaan, joten tää on ollut ainoa vaihtoehto. Mutta en valita. Tänäänkin lähden kesken päivän kahville vuorotyöläisen kaverini kanssa :)

Ja vaikka palkallista kesälomaa (tai mitään lomaa) ei olekaan, niin ainakin saa aivan vapaasti valita, milloin sitä lomaa pitää. Itse teen 6-7 tuntista työpäivää ja tulen mainiosti toimeen. Talvella lähden kolmeksi viikoksi Australiaan :)

Tulipas pitkä sepustus... No, onnittelut kuitenkin Y-tunnuksesta ja tervetuloa joukkoon!

T: toinen punavihreä humanisti

Anonyymi kirjoitti...

Ooo, ilona on ensimmäinen kollega, jonka olen kuullut saaneen starttirahaa! Eli hakea kannattaa, tosin taisipa olla niin, ettei y-tunnusta saanut olla vielä olemassa ennen starttirahan hakua...

Tervetuloa joukkoon täältäkin! Hyvin tuntuu riittävän töitä näin taantumankin aikaan, ja mihinpä maailmasta käännettävät tekstit katoaisivat.

T: kolmas punavihreä humanisti

Duussi kirjoitti...

Kiitos tytöt, siis arvon kollegat, tervetulotoivotuksista! :) Kaupparekisterin pitäis vahvistaa toiminimen läpimeno parin viikon sisällä, tekis jo mieli suunnitella logot ja nettisivut valmiiksi :D vaikken sellaisia vielä tässä kohtaa mihinkään tarvitsekaan, ehkä sitten jos/kun friikkuilusta jossain vaiheessa tulee päätyö.

Starttirahahan on mun osalta poissuljettu vaihtoehto, kun olen samaan aikaan kuukausipalkalla päivätöissä. Yritysvalmennuskurssille (tai osalle luennoista) aion kuitenkin mahdollisimman pian osallistua; vaikka peruskuviot on jo kunnossa ja kirjanpitäjäni kanssa mulla sattuu olemaan yhteinen koti :) haluaisin kuitenkin tajuta itsekin noista raha-asioista hiukan enemmän..

Sugar Kane kirjoitti...

Onnea yrittäjälle! Älä hyvä ihminen vaan lopeta "huonoja vitsejä", sua on aina hauska kuunnella.

Sugar Kane kirjoitti...

kuunnella=lukea...

Lähetä kommentti

Sano sää kans!