30. marraskuuta 2008

Så ska det låta

"Jee!", hihkaisivat naapurit riemuissaan, kun heppu toissaperjantaina kantoi kotiin kunnon rokkivehkeet: Guitar Heron ja Aerosmith-version läpisoittelun jälkeen luonteva seuraava askel on tietysti GH World Tour. Toistaiseksi ollaan musisoitu vain kahdestaan (bändin nimi ei enempää eikä vähempää kuin Beatles) - voin vain kuvitella, mitä riemua rokkailu olisi nelihenkisellä kokoonpanolla! Tosin volat täytyisi siinä vaiheessa nostaa kerrostaloon sopimattomiin korkeuksiin, välillä on nimittäin vaikea kuulla alkuperäistä biisiä pelkän rummutuksenkin alta (heppu näyttää kuvassa esimerkkiä). Kiva uutuus on tuo rumpusetti, jota näin aloittelijakin takoo medium-tasolla ihan mielikseen. Oma ehdoton suosikkini bändisoitossa on kuitenkin basso - hei kun tarpeeksi veivaan leikkibassolla ni kohtahan voinkin jo ostaa oikean!

Pelissä on vaikka kuinka monta hyvää biisiä, omana ylivoimaisena ykkösenä kuitenkin Nuvole e lenzuola. Negramaro on henkilökohtainen nappilöytö Napolin-syksyltäni kolmen vuoden takaa, mutta en aio itsekkäästi pitää "mun bändistä" kiinni :) vaan toivon, että pojat pääsevät nyt Guitar Heron myötä ansaitsemaansa kansainväliseen kuuluisuuteen! Ja keikalle Suomeen!!


5 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, en oo näköjään lukenu sun blogia sitten marraskuun alun, oliki paljon kivaa luettavaa nyt! Mikähän Blogilistaa oikein mättää, tuntui näyttävän nytkin jotain vanhan blogin kirjotuksia vaan...

Musiikkipelit on parhaita <3

Aino kirjoitti...

Duussilan parhautta on kyllä lukuisat musiikkivideot, viimeisin ei sekään pettänyt. Ei voi muuta sanoa kuin että sulla on nainen mahtava musiikkimaku.

Mulla ei Blogilistalle tule koskaan Duussila (among others) boldattuna, mutta muuten se löytyy päivittyneistä. Mutta ei siis ihan funkkaa satasella mullakaan.

Duussi kirjoitti...

Saara - kiva kun löysit! :)

Blogilistan mättäminen on johtunut ilmeisesti RSS-syötteestä, kun infosivulla näkyy tosiaan vaan Vuodatuksen puolen viimeisimmät kirjoitukset ja kuvana pelkkä violetti ruutu, mutta "siirry blogiin" -linkit johtaa kuitenkin oikein tänne. Ja suosikkilistalle tää päivittyy mullakin boldaamattomana (luulin tosin, että siksi kun on oma blogi kyseessä). Koitin säätää syötteet kuntoon, josko se auttais..

A - hyvä jos musat kelpaa muillekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo maailmankiertueelle kanssa! Jos ei töitä olis niin pelaisin enempi kitarasankaria ja laulaisin American Idolia kanssa. Pitää tosissaan ratkasta tuo GH WT:n mukanaan tuoman kitaran ongelma jotta päästään kans bändäilemään :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, nyt toimii! Tänks ku hoidit kuntoon, nyt jälleen Duussila on mun jokapäiväisessä tsekkauksessa :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!