13. joulukuuta 2008

Let's get these teen hearts beating faster faster

Se on sitten Idols-finaali huomenna. Kyllä viime sunnuntaina leuka kieltämättä loksahti, kun finalisteiksi ilmoitettiin Anna ja Koop - pidin hallitsemattoman lempeni kohdetta Peteä varmana finalistina. Hyvä näin, Pete pääsee tekemään todennäköisesti rauhassa itsensä näköisen soololevyn, jota sitten kelpaa 27-vuotiaan maisterinkin kotisohvalla kuunnella 18-vuotiaasta Parkkosen pojasta haaveillen.

Ihan punastuttaa ja hämmentää aikuista naista semmoinen Pete. Ei tässä mistään syvistä tunteista tietenkään ole kyse, enemmänkin sellaisesta turvallisesta ihastumisen harjoittelusta jota, hetkinen nyt, harrastetaan yleensä yläasteikäisenä. :D Pojalla vaan on sellainen karisma, joka saa housut putoamaan jalasta ja aivot sekunnin ajaksi siihen luuloon, että blogiin kommentoinut nimimerkki Pete P. on tietysti ihku-Parkkonen eikä suinkaan vanha tuttu bloggaajakollega.

Peten uran starttia odotellessa toivotetaan tsemppiä Annalle ja Koopille! Annasta olen Peten tavoin tykännyt alusta asti; hurjan symppiksen oloinen tyttö, joka laulaa nätisti ja vielä liikkuukin lavalla kivan luontevasti. Tavallaan silti toivon Koopin voittavan, koska uskoisin Idols-koneiston tekevän hänelle näistä kahdesta vähemmän hallaa. Eikä siinä mitään, Koop se vasta symppis onkin! Näin tanssi-ihmisenä vain on välillä vaikea katsoa artistia, jolta kyllä laulu sujuu ja komeat raamitkin löytyy omasta takaa, mutta oleminen lavalla on kovin väkinäistä. No, kävi miten kävi, Petehän se näiden kinkereiden kirkkaimmaksi tähdeksi on kuitenkin jo noussut. :)

Itse en ole tuota finaalia kotikatsomossa kuuntelemassa, huomenna on nääs joulunäytöspäivä! Normaalit kaksi näytöstä myytiin tällä kertaa loppuun ennätysvauhtia, joten suuren kysynnän takia putkeen lisättiin vielä kolmas. Kenraali alkaa aamulla 10:30 ja viimeisen vedon jälkeen pääsee pois lavalta illalla joskus seitsemän jälkeen - on siinä tekemistä. Pitkän tanssipäivän jälkeen odottaa onneksi ultimate rentoutus, kun mennään porukalla syömään.

Viimeiset treenit oli eilen, kuviot on hiottu ja maikoilta saatu tarvittavat kannustuksen sanat tueksi takaraivoon. Pyllähtämiset ja en-ehdi-vaihtaa-vaatteita-paniikit on saatu hoidettua alta pois jo treenivaiheessa, nyt ei muuta kuin sata lasiin ja stagelle. Jännittää! :)

Ekaan näytökseen on muuten vielä joitakin lippuja jäljellä, halukkaat siis Sigyn-salille jonoon huomenna ennen kahta. ;)

1 sanoo jotain:

Pete P. kirjoitti...

lolz, niin kuin kai sanotaan.

Pete Parkkonenhan löytyy Ircistä, eli Galtsuun vaan, fani!

Koop sitten voitti. Hyvä näin. Uskon, että Koop saa ainakin vähintään ekalla levyllään ihan hullua menestystä: keski-ikäiset naiset tykkää tosi paljon. Varmaan kannattaa jatkaa sellaisella klassikkorock-cover -linjalla.

Sinänsä hienoa, että tällaisesta yleensä teinien fanittamasta kilpailusta tuli tällä kertaa esiin näin kypsiä artisteja (vrt. esim. Ari Koivunen ja Anna Abreu viime kerralta).

Anna puolestaan on tosi huippu. Jos se sais käyttää aikaa ja hyviä apureita levyn tekemiseen, tuloksena voisi olla jotain ihan oikeasti kiinnostavaa. Oli myös kiva katsoa Annaa finaalissa, kun se ihan oikeasti oli iloinen Koopin puolesta. Todella reilua.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!