14. marraskuuta 2008

Tänään televisiossa

Oh là là.

TV1 tänään klo 22: The Notebook, suomeksi lällysti Rakkauden sivut. En ole leffaa vielä nähnyt, joten sinänsä en ole tässä suosituksia kirjoittelemassa, mutta kehuja tämä on saanut ainakin Polka dotsin Jonnalta. Hei eihän tuo voi olla kuin hyvä: romanttinen draama ja pääosassa Ryan Gosling. Kyllä, maisteria on helppo viihdyttää.

Vaikka täytyy sanoa, että leffa olisi kiinnostanut vielä enemmän, jos lukihäiriöni olisikin ollut totta: ehdin olla aivan innoissani noin kaksi sekuntia, kun luin esittelystä että mukana on myös James Marsters. Iiiik Spike! Eikäku mitä.. James Marsden. Ei Marsters.

No, katson silti. :)

5 sanoo jotain:

Ilokaasu-Jansson kirjoitti...

Uuuuuh, Spike on niin ehana - katsosin mitä vaan missä se on :D

Fifi kirjoitti...

Kannattaa katsoa! Mä näin ton aikanaan Ranskassa leffateatterissa ja itkuhan siinä perinteisesti pääsi. Perustuu Nicholas Sparksin romaaniin - kehtaanko tässä tunnustaa lukeneeni herran melkein koko tuotannon? Kevyttä on tämänkin maisterin harrastama kirjallisuus... :P Mutta siis ehdottomasti katsomaan!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä uusi outlook hyvältä :)

Anne kirjoitti...

James Marsden on kanssa ihan jees, jos on nähnyt esim. Hairsprayn. Lahjakas ja symppis herra. :)

(James Marstersin katsominen muuna kuin Spikena sen sijaan pelottaa minua, koska pelkään näkeväni sen jonain tylsänä pehmona ja traumatisoivani itseni pysyvästi. Se jenkkiaksenttikin kuulosta niin väärältä. :D)

Duussi kirjoitti...

Hih, en jotenkin osaa olla yhtään yllättynyt siitä, miten niin monet muutkin (lue: lähes kaikki Buffynsa katsoneet naispuoleiset) ovat menettäneet palan sydäntään Spikelle. :D James Marsdenissakaan ei toki ole mitään vikaa, tällä kertaa vain jäi kakkoseksi ajatukselle kaimastaan.. :)

Ja Fifi - hömppäkirjallisuudenkin lukeminen on aina parempi vaihtoehto kuin meikäläisen liian pitkään jatkunut lähes totaalinen lukemattomuus. :(

Leffa itse asiassa odottaa edelleen katsojaansa boksilla..

Lähetä kommentti

Sano sää kans!