12. marraskuuta 2008

Best of

Päivän paras puhelu:
Varasin ajan kampaajalle! Voi ihanuus, kahden viikon päästä saa taas päähän järkeä, noin ulkoisesti ainakin. Edellisestä kerrasta alkaa olla kolmisen kuukautta, aika vaihtaa haalea väri taas tummempaan ja pätkäistä epäpituiset huitulat lyhyemmiksi. Kampaajani on paitsi hiusmuotoilun ammattilainen, myös kouluttautumassa homeopaatiksi - ymmärtämys ulottuu siis myös pään sisäpuolelle.

Päivän paras asento:
Olisin voinut jäädä koko loppuillaksi lapsiasanaan, jossa bodyfusion-tunnilla rentoutettiin kroppaa joogailun välissä. Selkä lepää!

Päivän paras ostos:
Teehifistin kokoelma täydentyi Clipperin luomukamomillateellä, jota kelpaa kitata iltaisin ennen nukkumaanmenoa, kofeiinitonta kun on.

Päivän paras viikonloppusuunnitelma:
Lauantaina kaveripariskunnan kanssa ulos syömään! Pöytää ei tosin saatu varattua, mutta eiköhän pieni odottelukin luonnistu, drinkkibaaria riittää ympäristössä..

Päivän paras tv-pätkä:
My Date With Drew on hilpeä dokumentti sympaattisen 27-vuotiaan Brianin missiosta: aikaa 30 päivää, tavoitteena päästä treffeille Drew Barrymoren kanssa. Vielä ei ole loppuratkaisu tiedossa, jänskätään Brianin puolesta! :)

Päivän paras biisi:
Supergrass huomenna Nosturissa, pankaahan jalalla koreasti kekkä paikalle pääsette!


3 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

voi ei, älkää menkö: kaikki sanoo et ihan pahaa ja pahaa palvelua siellä:/

Hei bodyfysio, missä sinne pääsee kyselee nimimerkki toinen selkävaivainen

Duussi kirjoitti...

Voi ei, itse en ole kuullut vielä oikein mitään kommentteja noista Forumin uusista rafloista.. toivottavasti huomenna saadaan hyvää palvelua ja ruokaa, raportoin sitten! :)

Bodyfusionia (jossa siis yhdistellään tai chin, baletin, joogan ja pilateksen liikkeitä) pääsee harrastamaan Turussa Funkylla (www.studiofunky.fi), mutta samantapaisia tunteja on varmasti muuallakin. Mulle on nyt tolkutettu tota pilateksen tärkeyttä selän hoidossa, ja onhan se toki selvä, että se vahvistaa lihaksia ja auttaa löytämään oikeita asentoja arjessakin. Joten suosittelen kyllä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten ravintola pystyisi pilaamaan Antipasto miston ja limoncellon? Ei muilla tarjoomuksilla väliä.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!