8. marraskuuta 2008

Nyt pois minusta paha henki

Miljoonasadehan sen oivalsi jo vuosia sitten: marraskuu on paha-paha. Pimeää, kylmää ja märkää, kurjuus hiipii mieleen ja silmänpieleen. Ajatuksissa pyörii lähinnä suklaa ja suklaajäätelö. Kun on viettänyt selkä tohjona viikon lähinnä omassa hurmaavassa seurassaan, merkittävimpinä kodin ulkopuolisina ihmiskontakteina muutamat treenit, joista onkin ollut mukava käydä hakemassa lisää äksy- ja turhautumisfiiliksiä samalla tavalla syksyn nujertamilta ystäviltä, sitä on lopulta näin lauantaisena alkuiltana siinä tilassa, ettei jaksa edes lähteä katsomaan korttelin päähän, vieläkö Egotripin keikalle olis lippuja.

Voi tympeys. Koska aurinkoa ei saa taiottua taivaalle tuomaan virtaa, en keksi muuta kuin laittaa tuikut palamaan, glögin kattilaan ja Jamiroquain soimaan. Lisävinkit syyssurkeuden karkotukseen enemmän kuin tervetulleita!


2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Musta tuo sun resepti kuulostaa enempi ku hyvältä. Kai se Jamiroquai ny ainaki toimii?

Voisin lisätä vielä tuohon mocktailiin vaikka huban telkkusarjan kuten 30 Rock tahi Big Bang Theory ("Rillit huurussa" musta muuten kamala suomennosnimi tuolle sitcomille!).

Parantele beibe <3

Duussi kirjoitti...

Joo, hilpeyttävä telkkari on myös ehdoton osa surkeudenkarkotusreseptiä! 30 Rock ja Rillit huurussa on jäänyt multa tutustumatta, mutta taidan tänään uppoutua viikon mittaan tallennettuihin Despiksiin, Greyn anatomiaan ja Step it up and danceen.. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!