2. syyskuuta 2011

Flower power

Elokuu tuli ja ehti mennäkin jo, minne se livisti? Näkikö joku? Vaikka kesälle sanotaankin ysinumeroisen kuukauden myötä virallisesti heipat, itse kyllä viihdyn myös syyskuussa - tietysti, olenhan sen lapsi. Ens viikolla synttärit, eikä muuten ihan mitkä tahansa sellaiset: mittariin napsahtaa 10 vuoden tauon jälkeen pyöreä lukema!

Sain tulevan juhlapäiväni kunniaksi tänään postissa ensimmäisen onnittelukortin. Ennen kuin sanon muuta, painotan että olen enemmän kuin iloinen ja otettu siitä, että hiukan kaukaisemmat sukulaiset a) muistivat että mulla on merkkipäivä tulossa, b) urkkivat sitä varten mun osoitteen ja c) lähettivät kortin. Ihanaa!


Mutta kun se kortti itsessään... En tiedä, miten oikein muotoilisin sen herättämät fiilikset, etten kuulostaisi kiittämättömältä nulikalta. Sanotaan vaikka niin, että jos tähän mennessä ei vielä ollut ikäkriisiä ilmoilla, nyt se tuli. :D Kakskymppisiä muistetaan sellaisilla pirteillä vähemmän vakavastiotettavilla korteilla - ei kai noita tuommoisia aikuisten persoonattomia kukkakortteja edes ole olemassa kultaisella numerolla 20! Mutta annas olla kun täytät 30. Tadaa.


Meen nyt sohvalle juomaan omppusidukkaa, syömään juustonäkkäriä, kattomaan telkkaria ja tutkailemaan sisintäni vanhenemisen merkkien varalta. Njoo... jos tuo on ihmisen tapa viettää viimeinen perjantai-iltansa alle 30-vuotiaana, ehkä rauhallinen ruusukortti onkin juuri oikea valinta. :)

1 sanoo jotain:

fifin maman kirjoitti...

Kokeilen nyt tuleeko tää kommentti näkyviin, edelliset eivät ole.

Onnea synttäristä jo etukäteen!

Kortteja ja muistamisia on kiva saada, mutta kyllä mua vähän sanoisinko ärsytti, kun viime viikolla sain onnittelukortteja, joissa oli just noilla samoilla fonteilla 60. Ok, mä täytin 60, mutta eikö mitään ilahduttavampia kortteja ole tarjolla? Mielestäni noita numerollisia on kiva antaa alle 10 ikäisille, muttei enää, jos alkaa olla useita kymmeniä klasissa.
Rauhallinen ruusukortti - LOL!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!