31. elokuuta 2011

Pics or it didn't happen

Tämä on lausunto lannerangan magneettikuvasta. Tästä ei normaali ihminen ymmärrä oikeastaan yhtään mitään. Keskiviivaprolapsi, lateraalirecessi, annulaariligamentti. No vaikka semmoset.


Tämä on magneettikuva, josta normaalikin ihminen ymmärtää jo paljon enemmän. Neljännen ja viidennen nikaman välissä on ihan selvä pullistuma, joka painaa selkäydintä lysyyn. Lääkäri arvioi sen eilen pikkurillin pään kokoiseksi, mutta sanoi, että mua on tässä vaiheessa turha lähteä kärräämään leikkauspöydälle. Hassu ajatus, että selässä on semmonen sentin kokoinen ylimääräinen mötkylä, ja sen vaan annetaan olla. No, hyvä näin. Hoito-ohjeeksi sain samat levot ja venyttelyt ja pilatekset kuin tähänkin asti, käskyn jaloitella puolen tunnin istumisen välein ja päälle rauhoittavan hymyn. Niin kauan kuin tilanne on näin, oot ihan rauhassa. Kyllä mä uskon että tästä hyvä tulee.


Tämä on kuva selkäkirjasta, jonka sain lainaksi lääkärin suosittelemalta McKenzie-fysioterapeutilta - joka on sattumoisin hoitanut muitakin tanssivia ihmisiä. Särky helpottui tänään osaavissa käsissä hetkeksi, ja nyt osaan tarkkailla istuma-asentoani taas vähän uudella tavalla. Pitänee vielä palkata joku ammattilainen käymään ja tsekkaamaan työpisteen ergonomia.


Tämä on kuva siitä, mihin mua sattuu. Pahimmillaan koko vasemman jalan mitalta just tolleen kuin kuvan toisiksoikeemmaisella tyypillä.


Tämä on kuva väsyneestä minusta. Olen ottanut tälle(kin) viikolle ihan liikaa töitä, mutta ei oikein ole vaihtoehtojakaan, kun näiden selkävaivojen takia on kaikki pennoset menneet ja uusia tarvittais tilalle. Kiireisen viikon ohjelmassa mm. matkailua Filippiineillä, Shakiraa, fiftarirokkia ja Peltsiä. Englantia, italiaa, ranskaa ja suomea. Eri kivoja juttuja ollakseen työjuttuja, vain liikaa. Mutta ei haittaa, koska aion silti ehtiä istua hepun kanssa yhdeksältä sohvalle katsomaan Conania - ja tämän väsymyksen palkintorahoilla olen kuukauden päästä samaisen miehen kanssa Roomassa. :)

1 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Au au au. =(

Mutta onneksi selvisi, nyt suunta on parempaan päin - usko pois.

peeäs. Oisin kommentoinut jo aiemmin mut ku mä olin siellä tyhmässä Kreikassa ja sit alko koulu ja sit tuli kiire kaikkien uutisten kanssa ja nyt vasta mä oon rauhoittunut.

Mut ajatuksissa olet ollut! <3

Lähetä kommentti

Sano sää kans!