24. elokuuta 2011

X Factor UK 2011 ep 1

Viime lauantaina se vihdoin alkoi: The Gary Barlow Hawthawthawt Epic DILF Show

...

siis tarkoitan että Brittien X Factorin 8. tuotantokausi! Silkkaa juhlaa. Kerran viikossa läjä oikeasti hyviä laulajia - vaikka ensalkuun tietysti myös niitä huonompia - ja ennen kaikkea hykerryttävät Captain Barlow -fiksit. Haistelen kivaa syksyä. :)

Akuuteimmat X Factor -videot tulee varmasti (ja on tullutkin jo) jaettua Facebook-seinällä, mutta ajattelin, että voisin myös täällä blogissa yrittää laittaa aina jossain vaiheessa viikkoa näkyviin muutaman videon edellisen viikonlopun tohinoista.

Tällä kaudella britit ovat panneet tuomariston uusiksi. Vanhoista tutuista tallella on vain manageri Louis Walsh, mies mm. Boyzonen ja Westlifen menestyksen takana. Naiskauneutta raadissa edustavat Destiny's Childin Kelly Rowland ja Suomessa ilmeisesti suht tuntemattoman (syystäkin, jos multa kysytään...) N-Dubz-nimisen hoppitrion Tulisa Contostavlos. Simon Cowellin pahispaikan raadin laidassa on siis ottanut Gary Barlow, joka tylyttää surkeimpia kokelaita armotta, mutta kohtelee täydellisen lempeästi niitä jotka sen ansaitsevat. Ainakin ekan jakson perusteella kysyisin vaan että Simon Cowell who?, sen verran hyvin GB ja kumppanit hoitavat hommansa!

Aloitusjakson helmi oli 16-vuotias Janet Devlin Pohjois-Irlannista. Hermostunut, ujo, suloinen tyttö - ja miten ihana ääni! Janet lauloi Ellie Gouldingin version Elton Johnin Your Songista käsittämättömän vangitsevasti, herkästi ja kauniisti. Kyllä mä tämmöstä levyltä kuuntelisin. Janetin vedosta ei ikävä kyllä löytynyt yhtään upotettavaa versiota, joten tässä vain linkki - suosittelen lämpimästi klikkaamaan auki. :)


Toinen, josta oikein tosissaan tykkäsin, oli Xtra Factorin puolella esitelty sympaattinen soulmies - siviiliammatiltaan strippibaarin poke - Jamie Bruce. Makee soundi ja ison äijän karisma! Tälle kun saa korkeisiin ääniin vielä vähän lisää poweria kurkun sijaan vatsanpohjasta asti, niin avot.Mahtuuhan tuonne Brittiläänkin näitä outoudessaan hulvattomia tapauksia... kuten Goldie Cheung, joka voi kovasti pahoin ennen lavalle astumistaan, mutta sinne lopulta päästyään heitti aika vetävän shown. Ja jatkoon. Ihmettelin samaa kuin Gary: We're not really really having this conversation are we... :D


Meininki kävi aggressiiviseksi, kun jonain aiempana vuonna jonkin onnettoman trion riveissä raadin edessä käynyt George Gerasimou pääsi tällä kertaa soolona vauhtiin. Tai siis kun hänet keskeytettiin. Yksi Garyn ensimmäisen illan parhaista kommenteista kohdistui juuri Georgelle, joka väitti että on nyt kypsempi kuin silloin edellisellä kerralla. In what way have you matured? Because you know, things mature nicely, like a red wine or a cheese. But you've matured like a bad curry, mate. Ahaha :D


Eivätkä Garyn letkautukset suinkaan loppuneet tuohon - omasta mielestäni ekan illan ehdottomasti paras kommentti oli näille JTE:n typeryksille laukaistu läppä. Jos kundit hokee junttien lailla koko ajan brap brap!, täytyyhän niiltä kysyä mitä se tarkoittaa. What does that mean? - It's just our slang, brap brap! Okei... ja karmaisevan esityksen jälkeen: Okay guys, just to let you into my slang: crap crap. Buahahaaa! :D

Toinen JTE-kaveri vielä kruunasi kaiken kommentillaan lavan takana: I'm not a fan of Take That anymore. I was always a Backstreet Boys man anyway. :DSokerina pohjalla mainio Mike, joka oli saapunut paikalle selvästi vain Garyn takia - can you blame him... ;) Miken oma tulkinta The Floodista saattoi jättää hiukan toivomisen varaa, mutta tilannekomiikkaa esitys tarjosi sitäkin enemmän! Ja saipa mies idoliltaan halauksenkin. Aww.Semmosia poimintoja ekasta jaksosta! :) Jos joku haluaa seurata X Factoria itsekin reaaliajassa tai muuten omatoimisesti, lauantai-illan suoran lähetyksen tai sunnuntai-iltapäivän uusinnat voi katsoa sivustolta nowwatchtvlive (ITV1 tai ITV2) (ITV:n oma mediaplayer ei toimi Enkkujen ulkopuolella), ja YouTubessa esim. käyttäjä TheXFactor2011UK latasi ainakin ekan jakson katsottavaksi kokonaisuudessaan kuudessa pätkässä, jatkoa siis todennäköisesti seuraa.

1 sanoo jotain:

Dee kirjoitti...

Voi elämä, nyt muistan miksi EN katso reality yms. ohjelmia. En kestä sitä myötähäpeää mikä tulee kun seuraa poloisten ihmisten toimia. Mutta myönnettäköön, olihan toi viimeinen siitä suuresta myötähäpeästä huolimatta melko suloinen. Haleineen päivineen :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!