8. elokuuta 2011

Sano mua kapteeniks

Jos tästä Take That -faniuteen väistämättä liittyvästä lihas hymy komeus henkilöpalvonnasta puhutaan niin mähän oon pesunkestävä Jasonette (okei shoot me now, vihaan tota sanaa), mutta ekaa kertaa kun näin tän kuvan, meinasin tukehtua omaan hengitykseeni. Hello handsome.

[kuva: ITV]

Captain Barlow'han se siinä poseeraa kulmakarvat kohtalokkaasti mutrussa (ja rintakarvat esillä). Ens viikolla alkaa pyöriä brittien X-Factorin kahdeksas kausi, jolla Gary on yksi tuomareista. Onnea vaan sille ryhmälle, joka pääsee Garyn valmennukseen - ja sitä myöten myös viikoksi treenaamaan Robbien luo Losiin!

Vaikka sarja alkaa vasta ensi viikolla, julkisuuteen on jo tippunut tietoja Garyn tiukoista koelaulukommenteista, joista itseäni ehkä eniten nauratti Beyoncéa laulaneelle kokelasparalle tokaistu I wish you went to the left, to the left... and kept going on to the left until you were off the stage. :D

ITV:n oma videosoitin ei suostu näkymään täällä ulkomailla, joten nyt pitää vaan keksiä mistä pääsen kattomaan jaksot, jos ei ihan reaaliajassa niin mahdollisimman hätäseen kuitenkin! Oletettavasti tuolla brittilässä taso tulee olemaan jonkin verran kovempi kuin meillä täällä Suomessa, joten en sentään pelkästään kapteeni Barlow'n takia aio sarjaa seurailla... ai en. ;)

1 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

Hahaa pakko tulla kommentoimaan tuosta tän kirjoituksen otsikosta. Luin listalta sen moneen kertaan ja luulin että mun silmät harittaa kun blogger väitti sen olevan Duussin tekstiä.
"Sano mua kapteeniks"

Ota tää kohteliaisuutena. ;)

Ja kiitos tästä maanantaipiristyksestä, naurattaa vieläkin toi Garyn koelaulukommentti. :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!