27. heinäkuuta 2011

Tie naisen sydämeen

...käy keittiövelho Hans Välimäen käsien kautta.


Michelin-miehen pop up -kesäravintola Food Culture Club ehti olla joenrannassa auki lähes kuukauden päivät, ennen kuin tänään ehdittiin hepun kanssa viettämään iltaa valkoisen teltan kirjaimellisesti lämpimään tunnelmaan. Että mä sitten rrrakastan hyvää ruokaa ja juomaa ja hetkiä, joina niistä saa nauttia! Aperitiiviksi kaksivärinen kir royal, alkupalaksi pekoninen caesarsalaatti ja pääruoaksi rasvaa ja makua tihkuva pork belly, ruoan kanssa lasillinen perushyvää Tarapacá-valkkaria. Vastapäätä istui komea rakas herraseuralainen, jonka selän takana avokeittiössä hääräsi pääjehuna itse Hans. Musiikki soi, ihmiset hymyilivät ja lyhyen mekon paljaiksi jättämät takareidet liimautuivat tuoliin. Kesäilta parhaimmillaan. (Toisin kuin iPhone-kuvanlaatu.)


Herkkuteltan elinkaari on harmillisen lyhyt; viimeinen aukiolopäivä on tämän viikon lauantaina. Menkää, ketkä vain ehditte ja sisään mahdutte! Minä keitän nyt itselleni jälkkäriksi ison mukillisen kamomillateetä. :)

1 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan näköstä! Ja ootte muuten tyylikäs pari, pakko sanoa että miehes kengät on niiiin upeat! Mistäköhän mahtavat olla, voisin vihjaista hienovaraisesti omalle hepulleni noiden täydellisyydestä ;P

Lähetä kommentti

Sano sää kans!