20. heinäkuuta 2011

Tänään voisimme istua pihalla ja kuunnella musiikkia kuin kesällä

Onko elämää Take Thatin jälkeen?

On. :)

Esimerkiksi tänä iltana. Äitin pasta carbonara, Jokke-setä, heppu puhtaan valkoisessa kauluspaidassaan, vaniljajäätelö ja mansikat ja kirsikat, punkkuhuulet, tukholmalaisittain solmitut Conversennauhat, kesä.

3 sanoo jotain:

T. kirjoitti...

Näyttää lokoisalta. Mutta mikä siitä solminnasta tekee tukholmalaisen? Mulla ei oo Converseja, enkä oo käyny Tukholmassa, mutta nauhoista en keksi mitään kummallista :)

Duussi kirjoitti...

T - lokoisaa olikin! Voi näitä ihania kesäiltoja. :)

Nauhojen solmiminen tukholmalaisittain = tuommosissa nilkkapituisissa tossuissa nauhat kiepautetaan kertaalleen varren ylälaidan ympäri ja solmitaan sitten eteen. Kaks viikkoa sitten kun olin Tukholmassa, KAIKILLA oli Converset silleen! Efekti näkyy tietysti paremmin värillisissä tossuissa kuin noissa mun valkoisissa.

Anonyymi kirjoitti...

Jjj-jesta!!! Täydellinen, ihana puutalo..! Kunpa voisi asua juuri tuollaisessa. Kateeksi käy.

No niin, oikeasti. Olen sanonut ennenkin, mutta sanon taas: sulle sopii mielettömän hyvin tuollainen vähän ankara ja yksinkertainen hiustyyli, eli tukka pois vain otsalta ja ohimoilta.

Maistoin kirsikoita tuossa alkukesästä. Ne oli ulkolaisia, eikä kovin hyviä mielestäni. Nythän on jo kai kotimaisia.. voivat olla parempia..

Lähetä kommentti

Sano sää kans!