9. heinäkuuta 2011

Enkä surua pelkää kun tunne en

Kesäloma! Eilen se alkoi - tai oikeastaan jo keskiviikkoiltana Viking Linen paattiin astuessa, mutta silloin en vielä tiennyt olevani lomalainen, koska luulin että joutuisin tekemään vielä perjantaina töitä. Shokkiotsikko piti siis kirjaimellisesti paikkansa: kesäloma yllätti freelancerin!

Eilen oli superhauska lomanaloitusilta tanssiporukalla. Ystävät + Turun kesä = parasta. Jalka oli pirun kipeä koko illan, mutta hei: jos siihen kert sattuu joka tapauksessa, miksi makaisin kotona voivottelemassa kurjaa kohtaloani, kun voin sen sijaan pitää kivaa (kunhan pääsen aina välillä istumaan). Ja lukea Blankon seinästä totuuksia. ;)


Mojitolla, sangrialla ja hilpeällä seuralla on hyvä startata loma, ja tänään jatkuu sama iloinen rata Ruissalossa rokkenrollin merkeissä. Heppu tuolla suorittaa viime hetken tutustumiskierrosta päivän bändeihin - molemmat mun suurimmat odotuksen kohteet, Elbow ja Bob Hund, saivat juuri äsken tuomion "täähän on ihan p*skaa". :D

Hyvää festaria kansalle! Itsehän olen Kansanpuistossa suorastaan oma ohjelmanumeroni, ainakin espoolaiskaverin eilisen Facebook-statuspäivityksen perusteella. Ilostutti. :)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!