30. kesäkuuta 2011

Uaa sinisellä autolla

Jos olisin stadilainen, sanoisin että päheet blehat.

Mutta koska olen turkulainen, sanon että mää kävi tosa Turu Optikas ja löysi siält tämmöse klasi ko oli hintaki nimpal halvennettu.


Yksi kohta tämän kesän ostoslistalta rastitettu yli: kunnon aurinkolasit. Lähdin hakemaan Ray-Banin pilotteja, matkan varrella sovitin varmaan sadat pokat ja vihdoin kotiin päädyin päässäni Policen isot ehkä hitusen Wayfarer-henkiset arskat. Aina ei mene ihan suunnitelmien mukaan, mutta väliäkös tuolla jos lopputulos toimii.

Paas paistaen, arska, meitsi on aseistautunut!

2 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

No kyl noil kehtaa ottaa arskaa vastaan! Sopii sulle loistavasti, niin kuulit että. :)
Nauroin ääneen tuolle "mää kävi tosa Turu Optikas ja löysi siält tämmöse klasi ko oli hintaki nimpal halvennettu." Ootte te turkulaiset sitte ihania! :D

Duussi kirjoitti...

Tiinu - kiitos, vaikka eipä tuosta kuvasta ehkä niin selkoa saakaan? Äiti ja heppu (jopa!) kuitenkin antoivat noille heti siunauksensa, joten ei ehkä ihan hutiin menny. Nyt pidempien käyttötestailujen jälkeen huomasin, että nuo on inan väljät, joutuu välillä tyrkkimään nenällä ylemmäs... pitää käydä optikolla kysymässä, saisko niitä hiukan kiristettyä jostain kohtaa.

Kyl meeki Turuus! :D Mähän en ees puhu turkua, intonaatiosta ehkä huomaa että oon täältä mutta en oikeesti edes osaa sellasta kunnon murretta.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!