29. kesäkuuta 2011

Qualcosa da aspettare

Täällä on tänään osteltu vähän tämmösiä juttuja...


Ssssiii! Rrrroomaaaa!

Lentoliput ja hotelli plakkarissa! Viikon reissu hepun kanssa odottaa syksyllä, sitten kun olen kolmekymmentä. Mähän en kaipaile mitään erityisiä synttärilahjuksia, mutta ajattelin vinkata (kun sukulaiset kuitenkin haluavat jotain hankkia), että matkakassa ottaa ilolla vastaan pieniä täydennyksiä. Kun en kert keksi mitä varsinaisia lahjoja tarvitsisin, osallistukoot mieluummin ikimuistoiseen kolmekymppismatkaan.

Heppu ei ole koskaan käynyt Roomassa, enkä itsekään kuin pari kertaa, joten luvassa on kunnon seikkailu. Che bella avventura! Lisähupia reissuun tuo se, että Jenni miehineen sattuu olemaan kaupungissa hetken verran samaan aikaan. Tuplatreffit Roomassa - kohtuu romanttista. ;)

Jätskiä, pizzaa, aurinkoa, historiaa, suihkulähteitä, kujia, vespoja, museoita, siltoja, kirkkoja, tuoksuja, linnoja, saltimboccaa, pastaa, tiramisua, viiniä... ja ihanaa rakasta italian kieltä! Ainakin yhden päivän verran haluan käväistä junalla Napolissa, pitää kysyä vieläkö mun au pair -perhe muistaa mut ja ehtiskö ne nähdä meitä. Voi se olis mahtavaa.

Olin Roomassa viimeksi äitin kanssa keväällä 2008. Silloin siellä oli esimerkiksi näin kivaa! Mitenköhän kivaa nyt tuleekaan! Hepun sanavarastoa tosin täytyy alkaa pikku hiljaa laajentaa, se ei voi hokea vastaantulijoille vuorotellen grazie ja vaffanculo.

1 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Si! Si! Si!!! =)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!