17. toukokuuta 2011

And I do my little turn on the catwalk

Pääsin lauantaina vaihtamaan freelancekääntäjän verkkarikotiasun johonkin aivan muuhun ja ne ikuiset mustan ja harmaan sävyt valkoiseen ja raikuvaan punaiseen. Punaiseen! Siis minä, jolla ei ole kaapissa yhen yhtä punaista vaatetta! (Eiku nyt narrasin, taitaa olla yks teepaita joka piti ostaa yhteen tanssinäytökseen mutta jota en oo sen jälkeen käyttänyt.) Ei sillä, välillä on ihan hauska irrotella vieraammassa roolissa - sitä paitsi olen niin onnellinen joka kerrasta, kun joku kelpuuttaa munt catwalkille, että astelisin innoissani vaikka jätesäkissä. Tällä kertaa kuitenkin päälle päätyi niin ihana asu, että melkein teki mieli alkaa siltä seisomalta burleskitähdeksi! ;) Kattokaa vaikka:


Oltiin siis meidän tanssityttöjen kanssa malleina Belle Modesten korsettinäytöksessä Turku Design Week -tapahtumaan liittyvässä muotipäivässä. Koko lauantain tietysti satoi, mikä ei kuitenkaan onneksi haitannut meitä, kiitos katetun catwalkin - ja yleisöäkin jaksoi tulla oikein mukavasti paikalle hytisemään sateenvarjojen alle. Hauska päivä oli! Ja olin aika fiiliksissä siitä, että lavalla astellessa soi taustalla Jace Everettin True Blood -tunnari... ooh mikä biisi.


Lisää näytöskuvia ja kauniita korsetteja (ja tyttöjä!) pääsee ihastelemaan Photogothicin sivuilla, itse ajattelin täällä jakaa vain muutamia backstage-napsuja päivän varrelta. Noita omia lavakuvia katsellessa kyllä ihmetyttää, miksi sillä hetkellä koin että korsetin sijaan olis muka tärkeämpää esitellä omaa kaksoisleukaa. :D Vielä kotona harjottelin peilin edessä (oikeesti!) että niska pitkäksi ja leuka ylös, mutta kas mitä tapahtuukaan kun maisteri astuu stagelle... huokaus. No, yritän muistaa että kaikkien ei tartte olla missejä tässä maailmassa. Tavallisempikin kauneus, sellanen joka näkyy lähes joka päivä omassa peilikuvassa mutta harmillisen harvoin valokuvissa, saa luvan riittää. :)


...ja bonuksena näytöksen bäkkärin (rempassa oleva Onnela) hulppeat wc-tilat. Kyllä mallin elo on sitten glamoröösiä ;)

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Kaunis olet <3

Ja tuo True Blood -tunnari, aah... Kesällä pitäis taas alkaa uusi kausi sitäkin, jee!

mamma kirjoitti...

Oioi. Tulee mieleen myös Fellinin leffat tuosta asusta ja koroista.
Kyllä kurvit on paikallaan aina, on niitä sitten ihan missä vaan :)

Fifi kirjoitti...

Todella tyylikäs, harmi että missasin näytöksen!

Ovatko nuo siis ihan oikeita Tuulen viemää -tyyppisiä alusvaatekorsetteja vai päällysvaatteeksi tarkoitettuja yläosia? Mä olen aina haaveillut korsetista, jotta näyttäisin edes joskus hoikalta ja kurvikkaalta :D mutta en tiennyt, että sellaisia vielä nykyään tehdään. Menenkin tutustumaan saman tien Belle Modesten sivuun!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!