25. huhtikuuta 2011

Treeniviikko 16/2011

Kaiken tämän pääsiäislekottelun jälkeen arvelisin viikonpäivästä, että on ikuinen aurinkoinen sunnuntai, mutta ilmeisesti tänään on kuitenkin oikeesti maanantai? Ja sitä myöten viikon virallisen liikuntapäivityksen aika.

Takana on nyt jo viides viikko akilleslepäilyä. Viides. Ihan uskomatonta, että olen edelleen suurinpiirtein oma itseni. Hinku liikkumaan ja tanssimaan kasvaa grand jeté -loikkauksin päivä päivältä, joten voitte ehkä kuvitella millaisissa vieroitusoireissa täällä kidutaan. Kintut saivat viikko sitten fyssariystävältä lisää ultraäänihoitoa ja hierontaa sekä uudet pinkit teipit, ja huomenna soitan lääkäriin, josko saisin jonkinlaisen tarkastuskäyntiajan. En malta oottaa, että Samppalinnan maauimala aukeaa viikon päästä - jos lämpöasteet pysyy vähänkään plussan puolella, ei muuta kuin altaaseen kauhomaan metrejä ja vesijumppaamaan! Joskohan sitä uskaltaisi vapun jälkeen vähitellen palailla vaikka joogamatollekin ja fillarin selkään.

Soundtrackilla soi biisi, joka on tempoltaan just sopiva vatsalihasten kiusaamiseen - ja itse asiassa tuttu omista kotijumppailuistani jo jostain 90-luvun lopusta. En tietenkään tarkkaan muista, millaista settiä olen silloin Madonnan tahtiin tehnyt, mutta yksi liike tuli edelleen jostain selkärangasta: Nothing takes the past away like the future -kohdassa tehään yläkropan kiertoja niin että jalat on suorina maassa. Kaheksan molempiin suuntiin. :)

Viikko 16/2011
  • ma 18.4. kävelylenkki 30 min
  • ti 19.4. lepo
  • ke 20.4. kävelylenkki + kotijumppa 60 min
  • to 21.4. kävelylenkki + kotijumppa 60 min
  • pe 22.4. nykytreenit 180 min
  • la 23.4. nykytreenit 120 min
  • su 24.4. lepo

Madonna: Nothing Really Matters

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!