25. maaliskuuta 2011

P to the C

Jes! Uusi läppärini ojennettiin hetki sitten ovesta sisään! Ei enää irtoilevia näppäimiä, ei koneen keikuttelua epäergonomisesti ja vaarallisesti työpöydän reunalla puoliksi ilmassa jotta pohja ei ylikuumenisi, ei itsekseen raidalliseksi pimahtavaa ruutua eikä koko koneen sammumista kesken lauseen monta kertaa päivässä.


En ehdi vielä tänään tutustua lähemmin uuteen työkaveriini, koska olen kohta lähdössä tyttöjen kanssa ulos syömään. Heppu onneksi tarjoutui suorittamaan koneelle pakolliset alkurassaukset, niin mä voin sitten huomenna asennella paikoilleen omat ohjelmat ja muut kuviot - ensimmäiseksi tietysti uuden Jason-taustakuvan. ;)

3 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi jonkin aikaan, mutta en ole ikinä uskaltanut(?) kommentoida. Syytä olisi ollut monesti! Tykkään mielettömästi tyylistäsi kirjoittaa ja tietysti turkulaisena on kiva lukea kotiseuturakasta blogia..:)

Mutta siis nyt on pakko kommentoida, koska TIEDÄN TON YLIKUUMENEMISONGELMAN!!!! Mun ratkaisu oli koneen takaosa sohvapöydällä ja sitten etuosa nojaamaan polviin niin, että pohja pääsee vapaasti tuulettumaan...:D Samaisessa koneessa ei loppuvaiheessa näkynyt kuva muuten kuin pitämällä kantta puoliksi kiinni. Melko epäergonomista ja epämukavaa oli se. Uusi kone helpotti elämää kummasti.

Otan oikeuden vedota tähän postaukseen, kun kaverit taas alkaa naureskelemaan: "kukaan ei oikeesti temppuilis niin surkeen koneen kanssa niin pitkään...." :D

Kiitti, moi! :)

Aino kirjoitti...

teille molemmille neuvo että kone saa kohtuullisen ilmaraon jo kun laittaa kaksi samanpaksuista (n. 1 cm) pyyhekumia koneen omien takatöppösten alle. ei siis mihin tahansa kohtaan takaosaa, vaan niiden töppösten.

clas ohlson myy myös erillisiä tuuletustasoja, joissa koneen alla on tarpeeksi ilmarakoa ja jopa mahdollisesti tuuletin. Oma kone vaan on niin iso etten voi sitä ostaa. pyyhekumit on siis toimineet mulla ihan kohtuudella. eivät kestä ikuisuuksia ennen kuin haperoituvat kuumassa, mutta mulla on ollu samat ainakin pari vuotta.

kannattaa alottaa jo uutena sen koneen viilentäminen eikä odotella jonnekin viiden vuoden päähän. näin sanoi koti-insinörtti aikoinaan ja olen totellut :)

Duussi kirjoitti...

Nyymi - kiitos kivoista sanoista ja nastaa kun kävit kommentoimassa, toivottavasti nyt uskallat toistekin! :) Mä alan tässä toipua pahimmasta alkujärkytyksestä uuden koneen kanssa (en tajunnut hetkeen mitään uudesta käyttiksestä ja Firefoxkin oli ihan erilainen...) mut kylläpä on kivaa kun voi pitää konetta ihan normaalisti pöydällä! :D

Aino - hyvä vinkki, kiitos! Muutenkin olis tässä asiaa Klasulle, pitääpä tsekata samalla tuo tuuletustaso. Tai pyyhekumiosasto. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!