21. helmikuuta 2011

Treeniviikko 7/2011

Holahola ja buenostardesta vaan, se on taas maanantai ja aika päivitellä menneen viikon liikuntaintoa, joka olikin varsin lets gou. (Joo oisin mieluummin nähnyt finaalissa Munamiehen kanssa aina hyväntuulisen Mr. Mallorcan, Harjakainen äityy välillä ikävästi ilkeäksi.)

Tiistain pumppi mentiin vielä vanhalla ohjelmalla, mutta tällä viikolla toivottavasti pääsen testaamaan uusia kuvioita. Monsteri jo ehti hehkuttaa, että luvassa on hyviä biisejä ja tiukka treeni - en malta odottaa! :)

Keskiviikkona olis voinut olla järkevämpää jättää pilatestunti väliin. Vanha uskollinen taistelutoverini alaselkä nimittäin oli aamusta asti hiukan kipeä, mutta optimistina ajattelin, että pilates tekis sille hyvää. No paskat. En pystynyt tekemään yhtäkään rullausta kunnolla, kun joka kerta vihlaisi niin perhanasti. Loppuviikon liikunnat menikin sit kirjaimellisesti liekeissä, kun huolsin kiukuttelevaa alaselkää lämpövoiteella. Nyt alkaa onneks olla parempi.

Ja hei, kattokaas mitä tossa torstain kohdalla lukee! Showtreenit! Mä olin TANSSIMASSA! Jessus miten kivaa. Tein aika lailla vain markkeeraten, mutta parit jalanheitot ja roondit ja piruetit kaiken jumppahulluuden sekaan oli enemmän kuin tervetullutta vaihtelua. Akillesjänne ei kylläkään ollut ihan samaa mieltä... miten tässä paranemisessa voi kestää näin pirun kauan?

Soundtrackilla raikaa C&C Music Factorya uudelle vuosituhannelle sämpläävä humppahitti maanantain pacesta. Hyvän fiiliksen tanssiralli, josta saa jumpatessa ihan uskomattoman määrän virtaa kun muistelee tätä videota (näkyyks toi teille?). Discomuodostelmien suomenmestarit vuosimallia 2009 siinä vääntää menemään sellasella sykkeellä että heikompaa hirvittää - löysäily ei ole siis itsellekään vaihtoehto, kun tuo soi! Rock this party, dance everybody!

Viikko 7/2011
  • ma 14.2. pace 45 min
  • ti 15.2. BodyPump 60 min
  • ke 16.2. pilates 60 min
  • to 17.2. showtreenit 60 min
  • pe 18.2. pace 45 min
  • la 19.2. lepo
  • su 20.2. jooga 75 min

Bob Sinclar: Rock This Party (Everybody Dance Now)

1 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Joo, mäki tykkäsin eniten just holahola Mr. Mallorcasta. Vaikken ees mitenkään intensiivisesti oo ohjelmaa seurannukaan. Mutta aina aurinkoinen pilemies ois saanu kyllä voittaa koko kisan! :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!