25. helmikuuta 2011

Hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa

Tänään olen ihmetellyt esimerkiksi että...

Miksi jotkut tulevat pumppitunnille nostelemaan sitä tankoa ihan väärään tahtiin? Pumpissa on vähänniinku ideana että kaikki tekis ne toistot tasan samalla tavalla musiikin rytmissä, eri nopeuksilla ja laajuuksilla ohjaajan ohjeiden mukaan. Jos ei kiinnosta niin sopii mennä itekseen salille tekemään samoja liikkeitä. Väärään tahtiin.

Miksi mun sotkupää-saparoleteistä ei tullu yhtä kivat kuin Hannalla?


Miten ruoka voikin olla niin hyvää? Oltiin tänään hepun ja anoppikokelaan kanssa aina ihanassa Le Porcissa illallisella, ja nyt istun tässä lattialla maha jalkojen välissä. Vuohenjuustosalaattia, nieriää ja cointreau-lettuja. Mmmmmm. En oikeastaan ymmärrä ihmisiä jotka ei syö kun pitäs muka olla laiha tai jotai.


Miten hepun uuden kauluspaidan hihat voikin olla niin hienot?


Miksi nyt, kun tuo lähes vuoden vaivannut vasen akillesjänne alkaa vihdoin osoittaa paranemisen merkkejä, kipu on siirtynyt tänään OIKEAAN akillesjänteeseen? Pardon my French, mutta voi nyt saatana.

7 sanoo jotain:

Saara kirjoitti...

Hei kiva kuulla hyvää Le Porcista, on meinaan ollut tässä jo sen avautumisesta asti tarkoitus mennä maistelemaan. Joo siis syömistä ja hyvää ruokaa pitää arvostaa eikä aina vaan miettiä jotain pirun ihannepainotavoitteita. Siis perkele, että sellainen ärsyttää! Argh!

Voihan harmi sun akilleksen kanssa... Toivottavasti tämä oikeanpuoleinen akilles ei ole yhtä pitkävihainen.

piia kirjoitti...

Täällä on tullu tutuksi rytmitajuton pump-ohjaaja, jolle neljään laskeminen tuntuu tuottavan vaikeuksia. En ole fani.

Duussi kirjoitti...

Saara - ehdottomasti kannattaa käydä Le Porcissa! Mutkaton paikka, verraton hinta-laatusuhde ja hyvää perusbistroruokaa.

Akillesta särkee edelleen. Yritän olla sille hellä, vaikka mieli tekis vain lyödä ja raivota.

Piia - auts! Eihän niillä muilla jumppaajilla niin väliä, mut jos ohjaaja tekee päin honkia niin se kyllä kiehuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi jotkut tulevat pumppitunnille nostelemaan sitä tankoa ihan väärään tahtiin?"

Koska rytmitajutontakin saattaa kiinnostaa kuntoilu. Vai eikö saisi? Luulin, että tuommoiset arvostelijat olisivat jääneet sinne yläasteen liikkatunnille, mutta näköjään niitä on kuntosaleillakin :/

Duussi kirjoitti...

Nyymi - ymmärrän kyllä, että kaikilla ei voi olla pettämätön rytmitaju. Pumpissa homma on kuitenkin tehty sikäli mahdollisimman helpoksi, että ohjaaja laskee koko ajan tahtia ja näyttää edessä mallia. Kai se edes hiukan auttaa, jos ei itse saa laskuista kiinni?

Eikä ollut tarkoitus väittää että kyttäisin ja arvostelisin tunneilla muita; tuo yksi pumppailija vain kiinnitti huomioni, kun huomasin peilin kautta, miten radikaalisti hän oli koko tunnin muiden kanssa eri tahdissa. En usko että oli (pelkästään?) rytmitajusta kiinni.

Meinaa mulla itselläkin tahti joskus hiukan heittää; välillä saatan rykäistä tangon vähän nopeammin perusasentoon, jos ei meinaa jaksaa käyttää koko musaa hyödyksi... :) Pointti on vain se, että pumpista saa eniten irti jos tekee liikkeet siinä tahdissa kuin ne on tarkoitettu. Sille on kuitenkin syynsä sille hitaiden ja nopeiden liikkeiden vuorottelulle, jonka Les Millsin sedät ja tädit on tarkkaan suunnitelleet.

Anonyymi kirjoitti...

Luettavaa sinulle: http://kaikkimitarakastin.blogspot.com/2011/03/jumppaterroristin-puheenvuoro.html

Duussi kirjoitti...

Nyymi - jep, tänks, luinkin jo :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!