26. helmikuuta 2011

Cute overload

Kimeästä aaaaaaaawww-ääntelystä ei meinannut tulla loppua äsken, kun näin tämän kuvan! En tiiä kumpi on söötimpi, Grant vai koala. Aaaaaawww!

kuva: Feeder @ Facebook muutama tunti sitten

Voi kunpa kaikki bändit ja laulajat tajuaisivat käyttää Facebookia yhtä aktiivisesti ja avoimesti kuin Feeder! Harva se päivä tulee uusia fotoja ja terveisiä studiosta, keikoilta tai tien päältä, tänään Australiasta. Pienetkin tilannetiedotukset ja tuokiokuvat päästävät jotenkin mahtavan lähelle, avaavat bändin arkea ihan uudella tavalla ja laskevat idolit jalustalta tavallisiksi jannuiksi - ja tietysti pitävät fanit koukussa. ;)

Vielä kun Feeder saatais joskus Suomeen keikalle! Jostain ihmeen syystä tuota mainiota brittibändiä ei juuri tunneta täälläpäin yhtä siiderimainosta lukuunottamatta - Duussilassa on kyllä vauhkottu aiheesta ennenkin, mutta ilmeisesti kaikki eivät sittenkään lue blogiani? Tai jos lukevat, eivät vaan tajua hyvän musan päälle? En ymmärrä miten kumpikaan vaihtoehto voisi olla mahdollinen :D joten olkaa hyvät, painakaa pläy ja nauttikaa.

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!