24. tammikuuta 2011

Treeniviikko 3/2011

Taas on yksi viikko pulkassa ja aika lisätä treenipäiväkirjaan muutama urheilusuoritus. Ja tällä kertaa tosiaan vain muutama - alkuvuoden treenimäärä kuulostaa aika onnettomalta, kun menin puhumaan jotain 5-6 liikuntapäivästä viikossa, mut täs on nyt ollu vähän kaikkee... Lontoota ja muuta. ;)

Kivaa oli kuitenkin liikuskella viime viikolla! Ehdin käydä Funkylla parilla kehonhuoltotunnilla, venyttelyssä (parivenytykset auauau) ja poweryogassa (ei oo joogahien voittanutta, se on ihan erilainen hiki kuin missään muussa lajissa tulee) (kuulostipa kreisiltä?). Motivuksella taas kävin pumppailemassa - kahden viikon pumppitauon jälkeen tunnilla huippasi ja seuraavana päivänä tosiaan tiesi tehneensä jotain. Tosin oloon ehkä vaikuttivat myös illalla juodut viinilasilliset.

Koska venyttelyssä ja joogassa taustalla soi vain semmosta rauhallista pimputtelua, tällä viikolla soundtrackiksi pääsee pumpin ojentajabiisi. En ymmärrä jos joku saa tästä kamalasta renkutuksesta jotain iloa ihan vapaaehtoisesti kuunneltuna, mutta jumppasalissa tää totisesti toimii! Kun kertsi alkaa pauhata ja samalla lähtee nopeat ykköstahtiset dipit/kickbackit/punnerrukset, niin kyllä sitä jotenkin ihmeen kaupalla jaksaa edes yrittää kaikesta tärinästä huolimatta. Aika usein myös laulan mukana, se oikeesti helpottaa...

Okei ja toi video on näköjään katsottu YouTubessa yli 18 MILJOONAA kertaa. Morjens.

Viikko 3/2011
  • ma 17.1. lepo (Lontoossa)
  • ti 18.1. lepo (Lontoossa)
  • ke 19.1. lepo
    (kävin kyllä katsomassa yhden tanssiesityksen, lasketaanko se?)
  • to 20.1. lepo
  • pe 21.1. venyttely 60 min
  • la 22.1. BodyPump 60 min
  • su 23.1. jooga 75 min

3OH!3 feat. Kesha: My First Kiss

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!