1. joulukuuta 2010

My cup of tea

On tää freelancerin elo sit vaan mukavaa, kun voi viettää vähän erilaisia "työ"päiviä aina välillä - kuten tänään! Aamulla viimeistelin yhden käännöksen palautuskuntoon, sitten singahdin kolmeksi tunniksi entiselle duunipaikalleni käännöstoimistoon ohjelmistokoulutukseen, ja nyt istun salaattilounaan jälkkäriteellä ja -keksillä Fontanassa.

Tässä hullu keksinainen järsii hullun kokoista keksiä.

Kyllä - otsis on letillä sivussa, koska se on niin pitkä
etten näe sen alta mitään. Ens viikolla kampaajalle!

Seuraavaksi ohjelmassa on fysioterapeutin tarkistuskäynti (tuo pirun akillesjänne ei ole edelleenkään parantunut), jonka jälkeen treffaan hepun ja käydään hakemassa lahja naapuriin muuttaneelle ystäväpariskunnalle, jonka tupareita juhlitaan viikonloppuna (tuleepa hauskaa vetää pikku hiprakat normaalin arjen vastaisesti sunnuntaina!). Loppuillan suunnitelmissa on siivoilua, joulukoristeiden esiin tonkimista ja kynttilöiden sytyttelyä, jos ahkeraksi heittäydyn niin ehkä vähän myös kahvakuulan heiluttelua. Teemalta vois kuulostella touhuamisen taustalla Sibelius-viulukilpailun finaalia, ja eiköhän se Lumen Valon joululevykin olis ihan asiallista pyöräyttää soimaan tänään ensimmäisen kerran tälle vuodelle. :)

Kiva keskiviikko, toivottavasti teilläkin!

4 sanoo jotain:

lauranta kirjoitti...

Ei kyllä kuulosta lainkaan hassummalta keskiviikolta! Itellä on kulunu päivä kämpillä matikkaa laskien, ja kun ei jaksanu lähtiä yliopistolle saakka edes syömään niin piti turvautua lähipitserian antimiin. Tulipahan ainakin maha täyteen.

Tincali kirjoitti...

Hauskan näköinen keksi. :) Ja kaunis Duussi! <3

Tuollaiset päivät kuulostavat hyviltä. Pieni tauko perus aherrukseen onkin välillä toivottua. Onneksi minäkin pääsen huomenna käymään edes vähän ulkona keskellä päivää.

Anonyymi kirjoitti...

en oo ennen kommentoinut, mutta nyt on pakko, kun oli jotenkin niin kiva postaus! ihanaa joulunodotusta duussilaan! :)

Duussi kirjoitti...

Lauranta - on kyllä ollu harvinaisen mukava päivä, hyvää boogieta riittänyt iltaan asti lähes katkoitta! Uh, matikan laskeminen ei kyllä kuulosta houkuttelevalta... mutta pitsa varmasti auttoi tilannetta :)

Tincali - voi kiitos! Toi keksi oli ihan valtava, iso ja paksu, kuvassa näkyy ehkä puolikas. Vieläkin on jäljellä, kun en jaksanu kaikkea kerralla(!!) ja otin loput mukaan.

Mulla on ollu tässä taas sen verran haipakkaa, että otan rennomman joulukuun vastaan riemulla. Etenkin, kun viime vuonna en ehtinyt yhtään rauhoittua tunnelmoimaan joulun alla.

Nyymi - voi kiitos, samaten sinne! Mukava kun kommentoit, saapi sanoa toistekin jotain jos hotsittaa :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!