29. marraskuuta 2010

Suomi on uusi melkein-maailmanmestari, hei!

Kyllä oli HIENO fiilis myöhäisenä lauantai-iltana, kun sai todistaa tällaista hetkeä oman olohuoneensa lattialla tietokoneen ääressä suorana livestreamina Saksasta.


Suomea edustanut muodostelma-showtanssijoukkue Team F meni ja nappasi MM-hopeaa upealla Sirkushevosen kuolema -esityksellään! Viime kesän SM-kisoissa suvereenin voiton vieneet heposet hurmasivat myös MM-tuomarit täysin ansaitusti pelkällä hienolla ja vahvalla tanssillaan - moni joukkue oli panostanut valtaviin lavasteisiin vähintään yhtä paljon kuin tanssiin, joka sitten menikin lähinnä temppukerhon esittelyksi. Ja jessus sentään kun joka ikiseen biisiin oli ollut pakko tunkea se vähintään kahdenkymmenen peräkkäisen fouetté-piruetin sarja... sekä sooloissa että pienryhmissä että muodostelmissa... ihan kuin se olis jotenkin erityisen oleellinen osoitus hyvästä tanssijuudesta. No mutta, meidän suomenhevoset laukkasivat lavalle, vetivät neljäminuuttisensa ihan täysillä (ilman niitä helvetin fouettéita) ja laukkasivat pois. That's it.

En tiedä, näkyykö tämä Facebook-video kaikille, mutta kokeillaan: täällä sirkushevosten huima tanssi SM-kisojen finaalista viime kesältä. Joukkueen kokoonpanosta huomaa taas kerran, miten pienet tanssipiirit Suomessa on - tuohon 24 henkeen mahtuu mukaan esim. kolme Dance-finalistia ja aika monta karsinnoissa nähtyä ja Levillekin asti päässyttä tanssijaa... Tämän vuoden Team F -kokoonpanossa on mukana kaksi kaveriani, en malta oottaa mitä hienouksia ens kevään SM-kisoissa on luvassa! :)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!