16. joulukuuta 2010

Bjuutiful

Sain jo kauan sitten syyskuussa Tincalilta ja Aimolta kivan blogipalkinnon, jonka haasteeseen tulin vastanneeksi vasta nyt, kun sain samaisen tunnustuksen myös Hanskalta. Kiitos, pimut! Ite ootte beautiful!


Palkinnon saajan tehtäväksi lankeaa kertoa seitsemän asiaa itsestään ja jakaa pysti eteenpäin seitsemälle blogille. Koska olen nuori kapinallinen, muokkaan sääntöjä hiukan ja listaan tunnustusteni perään seitsemän ulkomaista (hömppä/muoti)blogia, joita lueskelen silloin tällöin - vaikka noin vinkiksi muillekin. Here goes!

1. Olen alkanut puolivakavissani harkita toista tatskaa alaselässä lymyilevän kiinalaisen taon seuraksi. Semmonen ihan pieni TT-logo johonkin, eihän ois paha...

2. Ihmettelen aina hiukan, kun huomaan että Duussilan tilaajamäärä on tippunut Blogilistalla (lukemat tulee vilkaistua aina siinä päivityksen yhteydessä). Ei siis sillä että tää on maailman paras blogi ja kaikkien pitää lukea, vaan mietin että mikä on se juttu, jonka on kokenut tässä blogissa alun perin lukemisen arvoiseksi, mutta yhtäkkiä ei enää koekaan? Vähän samaa ihmettelen Facebook-kaverien kanssa. Miksi ensin pyytää mut kaveriksi, jos parin kuukauden päästä yhtäkkiä poistaakin?

3. En ole (muistaakseni) koskaan leiponut itse joulutorttuja. Siis niitä tähtijuttuja. Enkä taida leipoa tänäkään vuonna, koska heppu ei suuremmin välitä niistä... ja oon kuitenkin itse päässyt syömään niitä jo aika monta muiden leipomina. Mutta sunnuntaina aion leipoa piparisuklaamuffinsseja, kun tulee kahvivieraita!

4. Olen ajautunut tällä akillesjänteenkuntoutus-tanssilomallani melkein takaisin pumppihulluuteen. Melkein. Se viimeinen niitti on jo lähellä. Ehkä huomenna. Tosin tässä nykyisessä ohjelmassa (#76?) ei ole oikeastaan yhtään sellaista biisiä joka potkaisisi niin kunnolla, että olis vaan pakko laulaa mukana ja vääntää täysillä menemään... no haukkareiden Christina ehkä, mutta se sarja on niin törkeän raskas ettei hyvä biittikään paljon lohduta. :D Ja sitä paitsi volat on usein salissa ihan liian hiljaisella! Musa on mulle pumpissa(kin) älyttömän tärkeä osa treeniä, heti lämppäribiisistä lähtien. Tällä ja tällä pääsi aikoinaan heti kunnon vauhtiin, tuli oikeesti usein kylmät väreet ekoissa maastavedoissa!

5. Jännitän lauantai-illan tapahtumia (isin ylläri-kuuskymppiset!) jostain syystä niin kamalasti, että olen nähnyt tällä viikolla melkein pelkkiä painajaisia - sitten kun vihdoin olen saanut unta parin tunnin sängyssäkieriskelyn jälkeen.

6. Paitsi yhtenä yönä näin kivaa unta että istuttiin Robbie Williamsin kanssa autossa syömässä lihapullia.

7. En oikein aina edes muista, että olen joskus siivonnut ihan työkseni. Tuli vaan mieleen, kun tossa äsken siivottiin... eikä mennyt varsinaisesti mitenkään ammattilaisen otteella. :D

Ja sitten niitä blogeja:

1. Engla's Showroom
Yksi ensimmäisistä (muoti)blogeista, jota aloin seurata joskus ikuisuus sitten. Englan blogi on pysynyt seurattavien listalla sympaattisuutensa ja vaaleanpunaisen tunnelmansa ansiosta. Näiden vuosien aikana Englasta on ehtinyt tulla kolmen lapsen äiti, tuoreimpana perheenlisäyksenä tänä syksynä syntyneet kaksospojat - blogi on siis itselleni kurkistusluukku aivan toisenlaiseen elämään, nuoren lapsiperheen arkeen.

2. Annawii
Myöskin yksi vanhimmista blogilöydöistäni. Anna jakaa rakkauteni perunasäkkipukeutumiseen :D ja on onnistunut luomaan blogiinsa jotenkin ihanan positiivisen auran.

3. Sofis Snapshots
Ruotsalainen Sofi kirjoittaa akkainromaaneja, pyörittää muotilehteä ja hengailee hyvännäköisenä täydellisten säärtensä kanssa kotikaupunkinsa New Yorkin kaduilla.

4. The Sartorialist
Katutyyliä New Yorkista ja välillä vähän muualtakin. Heppu-keikarikin tykkää!

5. Garance Doré
Ja sama naisnäkökulmasta, englanniksi ja ranskaksi (tekee kääntäjän kielipäälle hyvää). Sattumoisin yllä mainitun tyttöystävä.

6. Karla's Closet
Korkeita korkoja, tunnelmallisia kuvia, naisellista ja poikamaista sekoittelevaa stailia.

7. Marie Serneholt
Entinen A-Teens-tähti laulaa, näyttelee, tanssii, laittaa ruokaa, poseeraa kameralle, edustaa kokkareilla ja näyttää aina niin hitsin nätiltä että melkein ärsyttäisi, ellei Marie vaikuttaisi aidosti ihan symppikseltä.

5 sanoo jotain:

valeriaana kirjoitti...

Facebook-kavereista en tiedä mut blogilistan tilaajamäärän voi ehkä selittää se et ihmiset siirtyy johonki muuhun blogienlukemistapaan. Google readerissa esim. sulla on 48 lukijaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mun pitää kysyä off-topicci: eli saako facebookissa siis itse siitä jonkun "tiedon", jos joku poistaa esim. mut kavereidensa joukosta? Ilmeisesti saa, kun sinä tiedät että olet tullut poistetuksi..?

Tuohon miksi jonkun blogin lukeminen lopetetaan.. Hmm itsekin ihmettelen sitä, tavallaan itse olen aika "uskollinen" blogeille.. :) Jos jonkun ihmisen tapa ilmaista asiat ja elämä kiinnostaa, niin niitä lukee aina vain. Mutta jotkut ihmiset saattavat tietysti olla sellaisia, että ODOTTAVAT blogilta jotain.. esim. sulta joku saattaisi (?) toivoa enemmän tanssiaiheista juttua tai sitten enemmän ihmissuhdejuttua - en tiedä? Vaikea tosiaan arvailla joidenkin motiivia tai tarpeita.

Sitten toisaalta jos on alun alkaen alkanut seurata hurjan monia blogeja, niin joku voi äkkiä lisääntyneen kiireen (työpaikan löytäminen tms.) vuoksi lopettaa suurimman osan blogitilauksista!

Duussi kirjoitti...

Valeriaana - totta tosiaan, itse käytän niin uskollisesti vain Blogilistaa, etten edes ole tutkinut seuraako joku Duussilaa jotain muutakin kautta. Hyvä siis tietää tuokin!

Nyymi - sama juttu, itsekin olen kovasti uskollinen seuraamilleni blogeille. Syitä tilauksen lopettamiseen voi tosiaan olla vaikka kuinka monia, mutta jotenkin sitä aina alkaa vaistomaisesti kelailla lukijamäärän laskiessa, että onko jokin blogissa muuttunut olennaisesti (huonompaan?). Tai huonompaan ja huonompaan, mikä nyt sit kenenkin mielestä on kiinnostavaa. Mutta koska tää blogi on aina ollut aika sellainen sillisalaatti (tanssia, töitä, musaa, arkea), luulis että jos on jotain kiinnostavaa täältä joskus löytänyt niin sitä samaahan mä tänne edelleen suollan :D

Niistä Facebook-kavereista: ei siitä poistosta tule mitään ilmoitusta. Välillä vaan huomaa jos on menossa laittamaan esim. seinälle viestin että jaha, eipä tyyppiä löydykään enää kavereista. Tai jos hoksaa että joltakulta ei ole kuulunut statuspäivityksiä vähään aikaan - tosin se johtuu joskus siitäkin, ettei vain ole käynyt vähään aikaan ko. henkilön profiilissa, silloin päivitykset jotenkin katoaa näkyvistä siitä omasta feedistä.

Tincali kirjoitti...

Oli mukavaa lukea faktojasi. :) Minäkin ihmettelen joskus tuota Facebook-asiaa. Jos itse pyytää kaveriksi ja sitten vähän ajan kuluttua poistaa niin mikähän idea siinä on? Minulla tuossa kesällä on joku saattanut nyrjähtää "liiasta" Viikate-materiaalista. :DD Mutta silloinkin voisi vain poistaa kyseisen henkilön postaukset News feedistä.

Nuo isäsi yllätyssynttärit ovat kivan kuuloiset. :)) Onko sankari saanut yhtään vihiä eli tuleeko täysin puun takaa? Kerrohan sitten miten meni.

Mia kirjoitti...

Haluaisin kehua sympaattista blogia. Ainakin minä olen jäänyt vähän niin kuin koukkuun. :) Katsoin jokin aika sitten, mitä kautta ihmiset ovat löytäneet tiensä av-kääntäjien sivuille, ja siellä oli listalla sinun blogisi. Täytyi tietysti tulla katsomaan, millainen tämä on.

Tämä ei nyt liity mihinkään, mutta tämä on musta hyvä ja tärkeä vetoomus, jota toivoisin levitettävän kaikkialle:
http://eiorjuudelle.fi/site/vetoomus Toivottavasti saavat paljon allekirjoituksia, niin asia otetaan ehkä esiin myös mediassa.

Mukavaa joulun odotusta!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!