28. lokakuuta 2010

Keikkaputkessa

Nyt on elämä menny kuulkaa vallan villiks! Ollaan vietetty eilen ja tänään mamman kanssa hurjaa äiti-tytär-keikkaelämää: eilen oltiin Klubilla kuuntelemassa The Shoeshinersia ja tänään päivällä kaupunginteatterissa Suuressa Kurpitsakonsertissa. Mikäs baari se nyt onkaan, joka mainostaa että musiikki on parasta livenä. No niin on.


The Shoeshiners on Marjo Leinosen, Dave Lindholmin ja Rane Raitsikan hyväntuulinen trio, joka soittelee semmosta... no semmosta kaikkee hyvää musaa. Englanniksi. Letkeetä, rullaavaa ja rokkaavaa. Taidolla ja tunteella. Vitsit että se Marjo on muuten upee nainen! Jos joku on cool niin Marjo. Tällä ainutlaatuisella kiertueella jäljellä on vielä kolme keikkaa, tänään Tampereella, huomenna Kuopiossa ja lauantaina Helsingissä. Menkää ihmiset kuuntelemaan, saatte taatusti hyvän mielen! :)


The ShoeShiners: Where Did Our Love Go


Tänään taas oli vuorossa vähän toisenlainen musiikkielämys, nimittäin kaupunginteatterin ja Kaarinan musiikkiluokkien yhdessä toteuttama Suuri Kurpitsakonsertti. Oli semmosta luurankoa ja kummitusta ja halloweenia, että pienempiä hirvittää! Vastapainoksi toki myös hilpeyttä, tikuajatakua ja kookospähkinän rikkomista ja Juicen nerokkaita sanaleikkilauluja. Ja kolmanneksi vastapainoksi kyyneleet ainakin aikuisten silmiin kohottaneet Syyslaulu (jonka isi tulkitsi surumielisen klovnin asussaan Turun Sanomien arvostelun mukaan taunopalomaisesti, ihan mukiinmenevä kehaisu...) ja Päivänsäde ja menninkäinen (jota en edes pienenä kestänyt kuunnella unilauluna kun aloin itkeä). Kahdessa tunnissa musiikin välityksellä tunteita laidasta laitaan, mahtavaa! Ja entisenä musiikkiluokkalaisena tietysti fiiliksissä myös siitä, miten kivoja tällaiset esiintymistilaisuudet ovat koululaiskuorolaisille.


Kurpitsakonsertin syystunnelmiin pääsee vielä kahtena iltana, menkääpä lauleskelemaan! :)

3 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Suuri kurpitsakonsertti, onpa hauska nimi. :D Onko lie Tenavista otettu? Eikös siinä joku odotellut aina Suurta Kurpitsaa, joka tuo lahjoja lapsille?

Keikkafiilis on aina mahtava, vaikka vanhuus alkaa iskeä ja jalat/selän saa kipeäksi seisomisesta ja kurkottelusta. Ihanaa päästä ensi kuussa taas Viikatteen keikalle! :)

Heppu kirjoitti...

Ei voi sanoa "onko lie". Se on "lieneekö".

Duussi kirjoitti...

Tincali - taitaa olla justiinkin Tenavista! :) Meillä on Viikate-keikka edessä tasan viikon päästä, jeee!

Heppu - mee pois hassu jos ei sulla oo muuta sanottavaa :D :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!