9. lokakuuta 2010

Ja ollaan yhdessä yhdessä aina

Jääkaapissa pullo samppanjaa ja neljä kukkaviehettä, joista kahdessa lukee sulhanen. Keittiössä odottamassa kulhollinen bestman-hepun kokkaamaa pastasalaattia, josta tulee kohta yhden miehen viimeinen ateria poikamiehenä.

Kunhan herrat tulevat takaisin opaskyltinkiinnitysretkeltään, täällä alkaa laittautuminen ja viime hetken harjoittelu: ta... tah... tahd...

Päivän sana: TAHDON! :)


5 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Huuuiii! :) Oletteko menossa avikseen?? Wow ja onnea jos on noin!

Ilona A. kirjoitti...

Hauskoja häitä!

Mies tuli muuten eilen kotiin syksyn ekan glögiputelin kanssa (jonka kohta korkkaamme), ja heti ajattelin tota sun aiempaa postausta :) Skål!

Jenni kirjoitti...

Oi, häät! Juuri juttelin miehelleni, että olisi ihanaa kun meidän(kin) lähipiiristä menisi joku naimisiin, kun mä tahdon häihin! =)

Toivottavasti häät olivat ihanat ja onnistuneet. Yleensä häät ovat. =)

Duussi kirjoitti...

Nyymi - hehe, ei sentään; kuten tuossa ylläkin lukee, heppu oli bestmanina kun yksi parhaista ystävistään pääsi eilen naimisiin. :)

Ilona - kyl olikin hauskat häät! Jaksettiin vielä jatkoillekin, nukkumaan viideltä ja tänään väsyttää ja illalla treenit. :D Makoisia glögihetkiä teille, pitääkin käydä taas metsästämässä pullo jostain kun edellinen jo loppui!

Jenni - no nää oli meille puolen vuoden sisään kuudennet häät... :) Kaikki aivan ihania ja rakkaudentäyteisiä juhlia! Nyt ei olekaan seuraavia enää tiedossa - kaverit tosin yrittää päästä ens kesänä meidän häihin, mutta ei olla vielä suostuttu ajatukseen :D

Jenni kirjoitti...

Menkää ihmeessä! Kahden vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella. =)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!