28. syyskuuta 2010

You are not alone, dear loneliness

Voi syksy, voi sentään. Vähän koko ajan itkettäis, ei jaksais tanssia eikä joogata, ei jaksais syödä muuta kuin amerikankurkkuja ja jugurttia, ei jaksais kävellä tuntemattomia ihmisiä vastaan, ei vaikka aurinkokin paistaa, ei jaksais oikein muuta kuin istua lattialla ja hyristä kun heppu silittää niskaa.

Vai onks tää PMS?

Onneks perjantain kohdalla lukee kalenterissa ainoastaan yksi asia. SYYSMYYRÄPÄIVÄ. Se tarkoittaa sitä, että en tee töitä, en mee pakolla ulos jos aurinko ei paista, keitän vaahtokarkkikaakaota punaiseen maitoon enkä ajattele montaks kalorii siitä tulee, luen sohvalla naistenlehtiä ja kirjoja, katson digiboksilta Dawson's Creekiä... Siis teen just mitä huvittaa. Tai jos ei huvitakaan tehdä noita niin sit en tee.

Ja onneks sunnuntain 24.10. kohdalla lukee kalenterissa ainoastaan yksi asia. DANCE. Sain hankittua tänään liput, lähdetään seitsemän tanssitytön voimin Helsinkiin kattomaan liveä! Jee! Vaikka ollaankin edelleen vihaisia kun meidän Katrin pudotettiin niin ilkeesti siitä viimeisestä tyttökolmikosta. Ai mun sydäntä kourasee jo kun katon tota pysäytyskuvaakin tosta videosta! Mur.

No nyt ehinki jo kiihtyä tässä välissä :D kun piti olla vaan väsynyt ja hiljainen... rauhoitutaanpa siis pienellä musiikkiesityksellä, jonka tarjoaa Dave Grohl yhtyeineen.

2 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

Voih. Suuri halausrutistus täältä. <3

Toivottavasti on pms, se sentään menee joskus pois. (Tullakseen pahimmassa tapauksessa seuraavana kuuna takaisin :(

Olkoot perjantai kuitenkin mainio päivä, ja kaikkiin sitä ennen runsaasti syysaurinkoa ja voimia.

PS: mitä on amerikankurkku?

Duussi kirjoitti...

NN - kiitos lohdusta, muru! Se kauan odotettu perjantai oli tänään, oli kyllä hyvä päivä. Aurinko paistoi ja fiilikset on muutenkin taas kallellaan parempaan päin.

Amerikankurkut on niitä semmosia Saarioisten säilykekurkkuja! :) "Amerikkalaisia kurkkuviipaleita" lukee purkissa, mutta ruotsiksi vain "Gurkskivor". Ruisleivän päälle oivariinia, juustoa ja muutama kurkku, nam.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!