29. syyskuuta 2010

Kaunista keskiviikkoon

Mulla on tänään hammaslääkäri ni tarviin sen vastapainoksi päivään myös kivoja ja kauniita asioita. Kuten nyt vaikka tämänhetkisen lempparitanssijani Chaz Buzanin videoita... voisin katsella tuota liikkumista vaikka ikuisuuden. Chaz on ilmeisesti tanssinut vasta viitisen vuotta. Ja tää alla oleva video on improa. Että siitä voi vähän ynnäillä tota lahjakkuuden tasoa...



Tuolta huippukoreografi Tokyon tallista tulee kyllä melkosia pamauksia - samaa porukkaa on esim. viime viikonloppuna Helsingissä tiiviskurssin pitänyt ja sunnuntain Dancessa vieraillut Mollee Gray, joka tanssi Jenkkilän SYTYCD:ssä esim. tälleen ja yksis reeneis Chazin kans tälleen. Huhuhuh! Kylmät väreet!


2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

tää on kiva tää blogi! tosi kiva lukee :)
tokyo ja mollee tekee muuten meille aikuistenmuodostelmaa 2011 show sm-kisoihi :) ihanaa on kyl treenailla niitten kaa!

Duussi kirjoitti...

Nyymi - voi kiitos, kiva jos viihdyt! :)

Kuulinkin, että Tokyo ja Mollee tekee DCA:lle muokan... aika mahtavaa! Varmasti huippua olla mukana, nautihan treeneistä! Tänä vuonna onkin ilmeisesti tulossa aika monta kovaa muokkajoukkuetta, pitkästä aikaa ei oo jo ennalta itsestäänselvää että Team F voittaa... ;) Muutama kaveri tanssii äffässä, joten tietysti kannustan niitäkin :) mutta kiva saada kunnon kilpailua myös muokkasarjaan!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!