12. syyskuuta 2010

Soul with a capital S!

Tänään on taas sunnuntai, eli Dance-päivä! Iltaa ja Oulun koetansseja odotellessa haluan esitellä teille kaksi lahjakasta, kaunista punatukkaista tyttöä, joiden molempien kanssa mulla on ollut ilo ja kunnia tanssia. Se on kyllä niin suuri siunaus, että elämässä saa kohdata näin taitavia ja ihania ihmisiä.

Ensin Maria eli Mimmu, joka ei jostain käsittämättömästä syystä päässyt Tampereen koetansseista jatkoon. Tuomarit ei vaan tajunnu hyvän päälle... mutta onneks Teatterikorkeakoulun tanssilinjan pääsykoeraati tajus. ;) Kuten joku on kirjoittanut videon kommentteihin - tästä tytöstä todellakin kuullaan vielä! Eiksookki ihan uskomattoman kaunis ilmestys tossa lopussa. :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Ja sitten meidän Katrin! Tää nainen on saanut mut parina viime vuonna kehittymään tanssijana niin paljon enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut toivoakaan. Tunneilla ja treeneissä voi välillä tulla piiskaa ja huutoa, mutta aina aiheesta - ja vastapainoksi saadaan ystävältä lämpimiä halauksiakin. Katrin vastaa myös meidän showkeikkaryhmän systeemeistä, joissa mulla on (lähinnä hyvän laskupääni ja loppumattoman kärsivällisyyteni ansiosta) suuri kunnia toimia koreografin oikeana kätenä. Eli onks Katrin sit niinku mun vasen käsi? :D

Muun muassa näin ihanan sielukkaasti se tanssii! Katrinia nähdään vielä ainakin Levin pudotusleirillä, joten naamat ruutuun ens sunnuntainakin. ;)

Flash toistinta ei löytynyt.

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!