14. syyskuuta 2010

Kuuriluontoista

Aloitin tänään terveellisen elämän.

HAHAHAHAHAHA

No ainakin aloitin tänään kaksi kuuria, jotka toivottavasti molemmat tekevät hyvää. Ensimmäinen ololle, toinen kynsille.

Ajatus luontaistuote-höpöhöpö-puhdistuskuurin kokeilemisesta tuli mieleen jo joskus kesällä, mutta piti odotella tänne asti, että kalenteriin merkittyjen juhlien väliin jäisi sellaiset vapaat 20 päivää, jolloin ei olisi pakko esim. ottaa vinettoo, koska jos on juhlat niin otan vinettoo. Tänään kävin siis hakemassa Life-putiikista (kun mut oli ensin naurettu apteekista ulos) MethodDraine Detox -nimisen pakkauksen, jossa olevasta putelista sekoittelen nyt sitten päivittäin limskapulloon 1,5 litraa juotavaa. Makuna on siedettävä vadelma-karpalo, vois varmaan olla pahempaakin.


En nyt siis tässä mitään paastoomaan enkä laihduttamaan rupee, mutta jos edes vähän saisi oloa kevennettyä. On nimittäin herkuttelu tässä viime kuukausina riistäytynyt lapasesta aivan totaalisesti... että jos ainakin tän kuurin ajan sais oltua syömättä niin kamalasti sitä sipsiä ja karkkia. Tummaa suklaata ei tietenkään lasketa paheeksi. ;)

Raskaan olon ohella toinen viime aikoina harmittanut asia on kynsien surkea kunto: kynnet ovat ilmeisesti säikähtäneet syksyn tuloa niin, että päät ovat liuskoittuneet ja lohkeilleet sekä pahan näköisiksi että tuntuisiksi. Kokeiluun pääsee nyt Trindin Nail Repair -lakka, jota on tarkoitus sutia kynsiin ensin päivittäin kahden viikon ajan ja sen jälkeen tarvittaessa. Mullahan on aina ihan lyhyet kynnet ja sellaisina haluan ne pitääkin, mutta jospa kuuri tekisi niistä vähän vahvemmat? Muistelin lukeneeni joskus muinoin blogeistakin raportteja Trindin lakasta: Bea sai loistavia tuloksia, Jenni taas ei ihan yhtä hyviä - ans kattoo kui mun käy!

5 sanoo jotain:

Sandy kirjoitti...

Joskus kauan sitten olen pariinkin otteeseen suorittanut jonkun vastaavan puhdistuskuurin, eikä siitä ainakaan haittaa ollut!

Liina kirjoitti...

IHANA! "jos on juhlat niin otan vinettoo."

ytimekästä. aion lainata sua tästedes :D

Duussi kirjoitti...

Sandy - tosiaan, tuskinpa tuosta haittaakaan on. Olen itse asiassa tainnut itsekin joskus aiemmin jotain vastaavaa kokeilla, mutta hyöty ei ehkä ollut kovin suuri kun samaan aikaan kiskoin sit kaikkee epäterveellistä... jos nyt kokeilis vähän rauhoittaa sitä herkuttelua tässä samalla. Mutkun Oreosit...! :D

Liina - hehee :D Ties vaikka joskus viel olis juhlat joissa otettais yhdessäkin vinettoo!

hanska kirjoitti...

heh, mäkin haluaisin kokeilla jotain puhdistussysteemiä mutta pelkäänpä että kovin monessa paikassa ei mulle myytäisi. ei siis todellakaan laihdutuksen vaan sen puhdistuksen kannalta, ehkä pitää uskaltaa joskus käydä kysymässä ja jos ne nauraa mut ja mun painoindeksin 17 pihalle niin sit joku tuhdimpi kaveri saa käydä ostoksilla :P miksei hoikkakin voisi kerätä kroppaansa kaikkea skeidaa kaiken tän lisäaineviidakon keskellä?

Duussi kirjoitti...

Hanska - toisaalta vois ajatella että luontaistuotekaupoissa ymmärrettäis, että puhdistuskuuri halutaan ostaa nimenomaan puhdistukseen... kokkeileppa ihmeessä! :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!