5. elokuuta 2010

Vilkaisu peiliin

Ennen...

...ja jälkeen. :)

7 sanoo jotain:

mamma kirjoitti...

Ohops, nyt iski otsis takasin! Se on aina sopinut sulle ja sopii nytkin. Radikaali veto. Ite vissiin tarttee sitä jatkossa tasoitella... meinaan sun :)
Meidän kaunokainen on aina vaan aikuisemman näköinen.

hanska kirjoitti...

voi ei kun mun pitäs kans käydä kammattavana, en vaan mitenkään saa aikaan. koko kesän menny suttunutturan kanssa, helppoa ja huoletonta eikä tarvi miettiä missä kunnossa hiukset on.... paitsi että ehkä pitäisi.

Duussi kirjoitti...

Mamma - voi ei aikuisemman näköinen... just kun sanoin kampaajalle, etten halua sit näyttää tädiltä. :D Mutta joo, oli se jo aikakin otsiksen comebackille! Tuntuu kivalta ja hassulta!

Niin ja tasoitus hoituu kampaamossa viidessä minuutissa vitosella, joten jos alkaa näyttää siltä että oma saksikäsi tekee siksakkia niin en mee vararikkoon vaikka kävisin sielläkin. :)

Hanska - ihan sama homma oli täällä, mutta nyt oli viimein pakko mennä kun vanhoilla hiuksenhuituloilla en olis kehdannut näyttäytyä ylihuomisissa häissä. Ja se nuttuhutturan käyttö muuten näkyy - kampaaja sanoi, että "oot sitten vissiin pitäny hiuksia viime aikoina aina kiinni..." Ihan olivat haperoksi menneet. :( Pienellä tasoituksella (pituudesta ei lähtenyt kamalasti) on toivottavasti tervehdyttävä vaikutus!

Anonyymi kirjoitti...

Voi wau, otsis sopii sulle kuin nakutettu! Ja MUN mielestä otsis muuten aina ottaa muutaman vuoden pois.. siis niiltä, jotka sen leikkaa esim. kolmi-nelikymppisinä.

Ei ole tätityyli.. Itsekin leikkaisin otsiksen mutta kun kerran kokeilin sitä niin päädyin näyttämään pallopäältä. Mun kasvot ei ole tarpeeksi kapeat otsikselle.

Fifi kirjoitti...

Todella onnistunut muodonmuutos, uusi kampaus otsiksineen sopii sulle loistavasti!

Näillä näkymin olisin Turussa ensi viikon torstain ja perjantain tietämillä, sopisiko sulle lounas jossain välissä? Vaikka jonkun viini-/kuohariaperitiivin kera... ;)

Tincali kirjoitti...

Kaunis, kuten FB:ssäkin jo totesin! Uusi tyyli sopii sulle todella hyvin. Värikin on upea!

Pupuce kirjoitti...

Hot chic! :) Todella hyvin sopii siulle toi uusi look.

En oo aikoihin ehtiny kommentoida, mutta nyt on pakko sanoa, että tää siun blogi vain paranee ajan myötä. :) Terkkuja Turkkuseen!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!