24. heinäkuuta 2010

Kuninkaallinen teehetki

Olen viettänyt tätä harmaata lauantaita polttarileskenä. Heräsin reippaana bestman-hepun seuraksi jo seiskalta, ja päivän ohjelmassa on ollut pilatestunti, mansikanhakureissu torille, päätä sauhuttavaa työntekoa ja sateen odottelua - eipä vain näy tulevan pisaran pisaraa tähän helteiden keskelle, vaikka miten luvattiin!

Sehän on selvä että työpäivän mittaan täytyy pitää taukoja, ja parhaillaan vietänkin tässä leppoisaa teehetkeä Carl Philipin kanssa.

Tässä rinssi hengailee rennosti teekupissa.

Toissa- ja viimeviikkoisilta Tukholman-reissuilta tarttui mukaan alevaatteiden (joita voisinkin vähän esitellä blogissakin tässä lähipäivinä kun ovat niimpal kivoi) lisäksi muitakin mukavia tuliaisia. Designtorgetista löytyy yleensä aina jotain kivaa, tällä kertaa ostin paketillisen kuninkaallisia teepusseja. Parhautta! Madeleine-pussin lupasin antaa hepulle, muut ajattelin juoda itse - ellei tässä nyt satu tulemaan kylään jotain ihan tosi tärkeitä teenjuontivieraita.


Mustan assam-teen seurana on rikkaiden ihmisten sitruuna-valkosuklaakeksejä ja taustalla soi Marja Tyrnin ja Tommi Korpelan yhteishitti Hot Night At Ballwax. Aika ihanat teetreffit mulla ja prinssillä! :D

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!