9. kesäkuuta 2010

Rewind and you will see why in the morning I'm happy

Ai blogi? Oliks mulla sellanenkin?

Enpähän ole ehättänyt tällä viikolla kirjoitella, kun väännän töitä ja treeniä minkä kerkeen: lähdetään huomenna ajelemaan viikonlopuksi kohti Oulua ja showtanssin SM-kisoja (tai mitkä performing arts -kisat ne nyt virallisesti on), ja olen loppukiritreeneissä jaksamisen lisäksi yrittänyt pakertaa viikon töitä kasaan kolmessa päivässä. Taidan viettää ton huomisen bussissa aika tiiviisti unten mailla...

Meitä on tosiaan lähdössä kokonainen bussilastillinen: useampiakin eri ikäsarjojen pienryhmäjoukkueita, yksi muodostelma ja muutama soolo. Mahtavaa, että on sit kunnon porukka paikalla kannustamassa! Itse tanssin aikuisten sarjan show-pienryhmässä ja performing arts -muodostelmassa. On siistiä saada olla mukana kahdessa joukkueessa ja kahdessa ihan erilaisessa biisissä, mutta vähän tiukillahan tässä on tuon ajankäytön kanssa pitkin kevättä oltu... sitä vaan haluaa painaa nyt menemään niin kauan kuin a) paikat kestää (ei enää ihan itsestäänselvää tässä iässä) ja b) tulee valituksi ylipäätään mihinkään joukkueeseen. Kisavuosia ei todennäköisesti ole enää edessä kovin montaa - ties vaikka tämä olis omalta kohdaltani se viimeinen kevät - joten nyt on vielä aika nauttia! :)

Mukaan lähtee mm. seuraavanlaisia varusteita, ja soundtrackina soi mm. seuraavanlainen biisi. Eletään toivossa, että tuomarit ei ainakaan heti alkukarsintakierroksella kuuntele kovin tarkkaan, mistä biisissä lauletaan... :D Tantsuvideoita todennäköisesti luvassa sit kisojen jälkeen! Saa pitää meille peukkui jeejee!

Pink: Fingers


2 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Tsemppiä ja onnenpotku pyllylle! Olen hengessä mukana kun kerran satun olemaan fyysisestikin Oulusa sunnuntaina.

En valitettavasti taia ehtiä kisoihin kattomaan kun on ne ristiäiset su-iltapäivänä...

Ilona A. kirjoitti...

Hyvä Duussi! Hyvin se menee :) Videoita odotellessa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!