10. huhtikuuta 2010

You came here to sit or party, tell me what's the deal?

Sori, saatoin olla hiukan harhaanjohtava tuon eilisen Formal Friday -pukeutumisen esittelyssä - vedin nimittäin varsinaisen PäiväNasun päälle vasta illemmalla. Villasukat vaihtuivat lennossa paljettitoppiin, liituraitahousuihin ja tekoripsiin, kun suunnattiin typsyjen kanssa Marilynin lavalle Turun Tähti -kilpailun karsintaan. Ja haa: päästiin finaaliin! :)


Tällä kertaa koko kymmenhenkisestä tanssiryhmästä meitä oli stagella vain neljä, eikä kyllä yhtään enempää olis mahtunutkaan... pelkäsin välillä oikeesti, että horjahdan portaita alas yleisön syliin. Ens perjantain finaaliin mennään kuitenkin isommalla porukalla, ja otetaan käyttöön myös tanssilattia. Luvassa tietenkin elämää suurempi tanssispektaakkeli ja räjähteleviä galakseja! Kunhan nyt vaan oltais terveitä; sekä meidän koreografi että meikäläinen itse sai sopivasti tähän kohtaan flunssanpoikasen, vissiin kostoksi voitonriemusta tai jotain, kiitti kuitenki.

Oli kyllä mahtava fiilis kun finaalipaikka selvisi ja käteen iskettiin skumppalasi! Veto ei nimittäin valitettavasti mennyt ihan niin putkeen kuin olis toivonut, tuli vähän hässäkkää yhdenaikaisuuden ja tilanpuutteen kanssa... vaikka melkein ainahan sitä jokin juttu jää hiukan harmittamaan keikan jälkeen. Yleisö oli kuitenkin hyvin mukana (no vissiin kun joku puolet oli meiän kavereita), ja tulosten ratkettua mulle tuli ainakin kolme tuntematonta jamppaa erikseen sanomaan, että me oltiin parhaita. Mahtoivatko arvostaa enempi meidän piruetteja ja jalanheittoja vai kuumaa kissuutta? :D

Hei vaan harakanpesä, se niistä hartaudella väkerretyistä kiharoista...


Janetin tahtiin groovailtiin:

Ain't nobody else like you
only you got the moves you do :)

Janet Jackson: Make Me (Spotify)


Tänään olen onneksi saanut lepuutella lenssua pois, mutta huomisen kohdalla kalenterissa onkin taas vähän useampi rivi käytössä... saapa nähdä miten treenien käy, mutta Skanssiin ainakin aion koikkeloitsemaan, niin kipeä en saa olla. Tulkaapa siis kaikki kynnelle kykenevät katsomaan meidän keikkoja huomenna sunnuntaina klo 15 ja 16! :)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!