7. huhtikuuta 2010

Iltamyöhään hyviä juttuja tehdään

Aikamoinen viikko meneillään, eestaas hopotusta ja ehkä vähän liikaa hommia, ja jalatkin on pääsiäisen treeniputkesta niin kipeet että mitenköhän noista viikonlopun keikoista selvitään kun en melkeen ees kävelemään pääse. Lisäksi tässä on kuulunut eri suunnilta vähän ikäviä uutisia, joten mielikään ei ole ihan ulkona paistavan auringon tasalla.

Joten päätin listata muutamia kivoja asioita. Kokeillaan, auttaako. :)

Kiva 1. Sulat kadut ja plusasteet! Tennarikelit on täällä, hip hip!

Kiva 2. Alv-huojennukset tuli tilille! En ihan ymmärrä mitä ne on tai miksi sellaisia sain, mutta se riittää että kirjanpitäjä ymmärtää. Verottajalle kiitos!

Kiva 3. Pekka Kuusiston kuvat (ja etenkin kuvatekstit) Facebookissa. Noista tulee hymynaama ja hörönauratus. Mielikuvani mahdottoman sympaattisesta, fiksusta, velmusta ja taitavasta kaverista vain vahvistuu. En tiedä, millaiset yksityisyysasetukset sillä on, näettekö te noita - itsekään en siis ole Pekan Facebook-kaveri, mutta kaksi kaveriani on, mahtaako se vaikuttaa?

Kiva 4. Päivän Fingerpori. Nauroin tota tänään kymmenen minuuttia.

Kiva 5. Styylikkään mallipoika Michaelin uusi blogi. Hyvää tuulta ja kivoi kuvei.

Bubbling under: Mämmi ja punainen maito, yks kiva lehtikäännös-työtarjous, ehkä ens viikolle kaavailtu lounastus Hanstun kanssa, lähestyvä Viikatteen keikka...

...ja tietysti lempparikeikkatanssibiisi! Guido Guido Guidooo!

Kate Hudson (Nine): Cinema Italiano

5 sanoo jotain:

-A kirjoitti...

Ei ne näy. Kuusiston kuvat siis. Kaverit vaikuttaa, jos ne on merkitty johonkin kuvaan ni sie pääset kattomaan sen koko albumin. Sitä kannattaa miettiä kun omiaan laittelee... :) Harmi sinänsä, Pekka Kuusisto on muhunkin tehnyt vaikutuksen.

Sulat kadut ja plussakelit saa täälläkin hyvää tuulta aikaiseksi. Myönnän jopa hymyilleeni idioottimaisen näköisenä kun tässä päivänä eräänä oli aurinkoinen päivä, koko tie sula, pyörä täysin toimintakelpoinen kun ei ollut ollut pakkasta ja sillalla oli myötätuuli.

Hyvän tuulen aiheiden listaus on hyvästä. Kun itse pystyisi samanlaiseen psyykkaukseen eikä aina murjottaisi ja mässyäisi ensin. Tsemppiä.

Hanstu kirjoitti...

Hihi. Illalla kommentoidaan kivoja blogeja :) Toivottavasti lounas onnistuu ens viikolla! Tsemppiä vääntöön. Tää kevät on vissiin niiiiiiin tätä... Puh.

Anne A. kirjoitti...

Jes! Toi on niin hyvä biisi!

Ilona A. kirjoitti...

Mulle näkyy kyllä Pekan kuvat. Meillä on näköjään yksi yhteinen kaveri, joten sillä lienee asetuksena, että kaverien kaverit näkee kuvat. Eihän kaikkien kuvia pääse katsomaan, vaikka oma kaveri olisikin merkitty niihin. Se riippuu ihan yksityisyysasetuksista. Mulla on ainakin niin, että kaikki kuvat näkyy vain mun omille kavereille.

Michael kirjoitti...

Heii! :) Kiitos, että oot noteerannut mut kivoissa jutuissa. :)piristi erittäin paljon!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!