5. huhtikuuta 2010

And I can't put my finger on the time things first went wrong

Monessa blogissa on viime aikoina näkynyt treenipäiväkirjoja. En tietenkään halua jäädä uusimmasta trendijunasta, joten laitetaas näkyviin omatkin liikunnat viimeisen viikon ajalta.

Maanantai
lepopäivä

Tiistai
klo 17-18 H20reography
klo 18-20 baletti
klo 21-22.30 keikkatreenit

Keskiviikko
lepopäivä

Torstai
klo 20.30-22 keikkatreenit

Perjantai
klo 10-12 keikkatreenit
klo 12-14 muodostelmatreenit
klo 14-16 pienryhmätreenit

Lauantai
klo 14-16 muodostelmatreenit

Sunnuntai
klo 15-17.30 muodostelmatreenit

Maanantai
klo 10-12 muodostelmatreenit
klo 12-14 pienryhmätreenit
klo 14-16 keikkatreenit

Plus päälle tietenkin hyötyliikunnat, vähintäänkin kävelyä tanssikoululle/konservatoriolle 20 minuuttia suuntaansa.

Siinä mielessä poikkeuksellinen viikko, etten käynyt juuri lainkaan normaaleilla tanssitunneilla. Tuli pidettyä pari lepopäivää, kun maanantaina oli pakko antaa polvien ja alaselän levätä ja jättää show-tunti ja bodyfusion väliin, ja keskiviikon iltatreenit peruttiin parin tunnin varoitusajalla. Vaikka onhan tossakin jo riittämiin - etenkään nuo kisatreenit ei ole ihan sieltä kevyimmästä päästä. Ja kaiken paukutuksen jälkeen se typerä Wii kehtaa väittää, että olen 38-vuotiaan kunnossa. :D Vaikka kohta kyllä oonkin... eihän tässä tahdissa olis mitään ongelmaa, jos olisin a) 18-vuotias, jonka kroppa palautuu tosta vaan vips ja/tai b) sinkku, jota kukaan ei odota kotona.

Onneks on olemassa sekalainen joukko urheilijan parhaita kavereita, joiden avulla jaksaa tunnista toiseen heittää jalkaa ja kieriä lattialla ja ponnistaa hyppyihin. Näiden ansiosta palautuminenkin sujuu ehkä hiukan ketterämmin kuin ilman... tai jos ei muuta, niin ainakin nää maistuu hyvältä. ;) Esittelyssä uskollisimmat ystäväni viimeisen viikon varrelta:

eiku

eiku

eiku


5 sanoo jotain:

Carma kirjoitti...

Ihanaa lukea sun tanssiharrastuksesta! Olen itse joskus nuoruudessani (khöm) vuosia harrastanut, kunnes polvet lopullisesti kieltäytyivät yhteistyöstä. Silti haaveilen, et vielä joskus vois tanssiharrastuksen elvyttää uudelleen...
Missä tanssikoulussa muuten käyt, tai mitä suosittelisit Turun alueella? Tsemppiä treeneihin ja muutenkin, kiva blogi! :-)

hanska kirjoitti...

oot ihanan hullu tanssiurheilija! multa lähtee kohta järki taas tän kipeilyn kanssa mutta tiesin kyllä että näin taas käy, niinku joka kevät.

Minna kirjoitti...

Piti tulla nyt ihan täysin asian vierestä hölisemään tänne, kun näin jostain syystä unta arvon bloggarineidistä toissayönä. Olen siis parisen vuotta lueskellut juttujasi. Yhtään en muista, miten tänne päädyin. Riemastuin kuitenkin kovasti, kun huomasin, millä alalla olet. Itse olen vielä kääntäjäopiskelija :) Siinä unessakaan me ei oikeasti tunnettu toisiamme, mutta olit pyytänyt mut kaasoksesi. Muita kaasoja taisi olla kaikkiaan kuusi kappaletta... Matkustin Turkuun ja lähdin sun kanssa ostamaan hääpukuusi sopivia kenkiä ynnä muuta vermettä. Ostit Marimekon liikkeestä neljät harmaat korkokengät ja neljä toppatakkia, jotka sitten vähän ajan päästä käskit mennä palauttamaan. Olit kirjoittanut mulle myös lapulle, että mun pitää käydä ostamassa sulle tupakkaa. Selvennyksenä olit laittanut sulkuihin perään, että semmoista tupakan näköistä tupakkaa. En tunne juurikaan Turkua ja kiertelin vaikka kuinka kauan eksyneenä pitkin katuja, kun yritin löytää takaisin sinne putiikkiin palauttamaan kenkiä ja toppatakkeja. Kun lopulta löysin perille, tajusin jättäneeni ostoskassit jonnekin toiselle puolen kaupunkia :D Muut kaasot olivat sillä aikaa risteilyllä rentoutumassa.

Että semmosta! Tiiä sitten, mistä alitajunnan syövereistä tuokin uni kumpusi...

Duussi kirjoitti...

Carma - kiva jos tykkäät! Näitä juttuja riittää kyllä... :D Heppu ei oikein tahdo jaksaa kuunnella mun tanssijorinoita, joten tulee sit aina välillä purettua tänne.

Harmi juttu noiden polvien kanssa - toivottavasti voit vielä palata tanssin pariin! Itsekin pelkään, että jossain vaiheessa jokin osa kroppaa prakaa lopullisesti; juurikin polvet ja alaselkä on mun pahimmat vaaravyöhykkeet. Mutta siihen asti painan täysillä. :)

Tanssin itse Funkylla, joka on vielä aika nuori koulu (perustettu syksyllä 2007) mutta löytänyt jo hyvin oman paikkansa kaupungin tanssikentässä, ja onpa tuota valtakunnallistakin menestystä jo ehtinyt tulla SM-kisoissa. :) Funkylla on tunteja tosi monipuolisesti alkeista jatkoryhmiin, aikuisille omansa. Tsekkaa www.studiofunky.fi - ja tähän loppui tämä mainospuhe. :D

Hanska - joo hullu ja kipeä määki, flunssa on iskemässä tännekin. EI NYT.

Minna - apua mikä uni! Neljä toppatakkia ja muut kaasot risteilyllä rentoutumassa! Ei saakeli :D

heinis kirjoitti...

:O!! Melekosta tahtia pidät. Tällaisia lukiessa tulee aivan järrrrrjetön liikkumiskuume - en ole kahteen ja puoleen vkoon tehnyt MITÄÄÄÄÄN urheilullista tämän saamarin ärsyttävänä ikuisuusyskän takia >:((( Mietin, että tiistaina menen pilatekseen, vaikka olo olisi mikä, siellä en ainakaan rehki itseäni kuoliaaksi....

Lähetä kommentti

Sano sää kans!