3. huhtikuuta 2010

Hold the wheel and drive

Vois luulla aprillipilaksi, mutta totta se on: tämä ajokortiton tohelo istui torstaina ensimmäistä kertaa elämässään autoksi luokiteltavan ajoneuvon ratissa. Joku sai uudenvuodenaattona hiprakkaispäissään idean, että voitais käydä joskus porukalla ajelemassa kartingia, ja nyt viimein ehdittiin testaamaan Turku Kartingin rataa.

Sepä olikin yllättävän hauskaa touhua! Enhän mä mitään osannut, ajoin keskimäärin puolet hitaammin kuin pojat :D mutta en nyt ainakaan suistunut radalta enkä törmännyt keneenkään! Kymmenen minuuttia oli oikein sopiva aika kiertää rataa; näin aloittelijalla ehti kädet tulla kipeiksi jo siinä ajassa rattia kieputtaessa. Auton ohjaaminenhan on sitä kevyempää, mitä nopeammin ajaa... no meikäläisen 40 sekunnin kierrosajalla se ruorin vääntäminen oli kyllä kohtuu raskasta puuhaa. :D

Innostuin jopa siinä määrin, että voisin lähteä joskus uudestaankin! Jos vaikka kesällä kävis kokeilemassa ulkorataa. Sit pääsis taas sonnustautumaan noihin mahtaviin ajovermeisiin! Kuvissa ei valitettavasti näy, miten tyylikkäästi mun haalarin lahkeet loppuivat pohkeeseen.

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!